Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Câștigătorul unei invitații duble la concertul RHCP. Top piese I'm With You alese de voi - VIDEOCLIP

Concursul Red Hot Chili Peppers a luat sfârșit! În urma tragerii la sorți am ales câștigărul unei invitații duble la concertul Red Hot Chili Peppers. Vezi clasamentul celor mai ascultate piese de voi de pe noul album al trupei, I'm With You.
Top Red Hot Chili Peppers

Top piese Red Hot Chili Peppers alese de cititorii InfoMusic

Concursul Red Hot Chili Peppers a luat sfârșit! În urma tragerii la sorți, câștigătorul unei invitații duble este Paul Bentea. Acesta va avea ocazia să vadă pe 31 august la Arena Națională ce se promite a fi unul dintre cele mai spectaculoase concerte ale anului 2012.

Top Red Hot Chili Peppers

Top piese Red Hot Chili Peppers alese de cititorii InfoMusic

În cadrul concursului, cititorii InfoMusic ne-au spus care sunt piesele lor preferate de pe noul album Red Hot Chili Peppers, I'm With You. După cum puteți în graficul de mai sus, primele 3 cele mai plăcute piese de pe disc sunt Monarchy of Roses, Look Around și The Adventures of Rain Dance Maggie, pe care le puteți asculta și mai jos.

Recent s-a încheiat și concursul Rock FM pentru trupa din deschiderea concertului de pe Arena Națională. Dintre Zdob și Zdub, E.M.I.L., Vama și Grimus, cea din urmă formație a fost aleasă de managementul Red Hot Chili Peppers pentru a concerta pe 31 august. I-am provocat pe cititorii InfoMusic să dea un pronostic, iar dintre toți doar Alex Valy a spus că trupa Grimus va fi aleasă, iar noi îl premiem cu un tricou personalizat InfoMusic.

1. Monarchy of Roses

2. Look Around

3. The Adventures of Rain Dance Maggie

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
UPDATE: Cristi Minculescu părăsește trupa Iris, dar nu și scena muzicală

Cristi Minculescu nu va continua cu alte proiecte, el a decis să se retragă definitiv din muzică, iar locul său...

Închide