Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Câștigătorii celor 2 abonamente duble la Summer Well 2012

Summer Well îi aduce anul acesta în România pe Hurts, Patrick Wolf, Wolf Gang, The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas și mulți alții. InfoMusic și Orange au scos la concurs 2 abonamente duble pentru unul dintre cele mai populare festivaluri de la noi.

Urmărește-ne pe

Summer Well îi aduce anul acesta în România pe Hurts, Patrick Wolf, Wolf Gang, The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas și mulți alții. InfoMusic și Orange a scos la concurs 2 abonamente duble pentru unul dintre cele mai populare festivaluri de la noi.

În urma extragerii cu random.org, au reieșit următorii câștigători:

1. Anda Săftoiu – 1 abonament dublu

2. Flavian Manea – 1 abonament dublu

Distracție plăcută! Summer Well 2012 va avea loc în perioada 11-12 august pe Domeniul Stirbey din Buftea, aflat la 15 km de Bucureşti.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
PhenomenOn incită la distracție cu noul single Tonight - LYRIC VIDEO

După videoclipul piesei United, lansat la începutul acestui sezon estival, astăzi ascultăm un nou single PhenomenOn - Tonight. Urmărește lyric...

Închide