Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Cameră de meditație pentru RHCP. Trupa salută fanii români - VIDEO

Trupa Red Hot Chili Peppers demonstrează că ia în serios fiecare concert pe care îl susține. După ce membrii formației au transmis un mesaj video fanilor români, organizatorii anunță că aceștia vor o cameră de meditație
Red Hot Chili Peppers

Trupa Red Hot Chili Peppers demonstrează că ia în serios fiecare concert pe care îl susține. Astfel, după ce membrii formației au transmis un mesaj video fanilor români (vezi mai jos), organizatorii anunță că aceștia vor o cameră de meditație.

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers (Foto: www.facebook.com)

Camera va fi poziționată în backstage, aproape de dressing-ul artiștilor și va fi cât mai aerisită, luminată natural și amenajată cu draperii, covoare și numeroase plante verzi. Este strict interzisă prezența nuanței de albastru în camera de relaxare. De asemenea, aceasta va include o măsuță de cafea, apă plată, bere fără alcool, lumânări parfumate, boluri de fructe și legume de sezon, brânzeturi și prăjituri de orez.

În afară de această cameră, o altă cerință a grupului este existența unor cabine izolate fonic în care vor repeta înainte de concert bateristul Chad Smith și solistul Anthony Kiedis.

Concertul Red Hot Chili Pepper de pe 31 august este primul show muzical ce se desfășoară pe Arena Națională din București.

Ultimele bilete disponibile în tribune și peluză mai pot fi achiziționate online pe www.MyTicket.ro si din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la prețuri începând de la 155 de lei.

 Red Hot Chili Peppers salută fanii din România

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovidiu Lipan Țăndărică alături de Bosquito: Pasiunea mă evidențiază în muzică - VIDEOCLIP

Ovidiu Lipan Țăndărică povesteste pe InfoMusic.ro despre colaborarea cu Bosquito și noul său proiect avangardist, Getica. Toboșarul Phoenix ne-a dezvăluit...

Închide