Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Cameră de meditație pentru RHCP. Trupa salută fanii români - VIDEO

Trupa Red Hot Chili Peppers demonstrează că ia în serios fiecare concert pe care îl susține. După ce membrii formației au transmis un mesaj video fanilor români, organizatorii anunță că aceștia vor o cameră de meditație
Red Hot Chili Peppers

Trupa Red Hot Chili Peppers demonstrează că ia în serios fiecare concert pe care îl susține. Astfel, după ce membrii formației au transmis un mesaj video fanilor români (vezi mai jos), organizatorii anunță că aceștia vor o cameră de meditație.

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers (Foto: www.facebook.com)

Camera va fi poziționată în backstage, aproape de dressing-ul artiștilor și va fi cât mai aerisită, luminată natural și amenajată cu draperii, covoare și numeroase plante verzi. Este strict interzisă prezența nuanței de albastru în camera de relaxare. De asemenea, aceasta va include o măsuță de cafea, apă plată, bere fără alcool, lumânări parfumate, boluri de fructe și legume de sezon, brânzeturi și prăjituri de orez.

În afară de această cameră, o altă cerință a grupului este existența unor cabine izolate fonic în care vor repeta înainte de concert bateristul Chad Smith și solistul Anthony Kiedis.

Concertul Red Hot Chili Pepper de pe 31 august este primul show muzical ce se desfășoară pe Arena Națională din București.

Ultimele bilete disponibile în tribune și peluză mai pot fi achiziționate online pe www.MyTicket.ro si din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la prețuri începând de la 155 de lei.

 Red Hot Chili Peppers salută fanii din România

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovidiu Lipan Țăndărică alături de Bosquito: Pasiunea mă evidențiază în muzică - VIDEOCLIP

Ovidiu Lipan Țăndărică povesteste pe InfoMusic.ro despre colaborarea cu Bosquito și noul său proiect avangardist, Getica. Toboșarul Phoenix ne-a dezvăluit...

Închide