Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Bobby Brown, fostul soț al lui Whitney Houston a intrat la dezalcoolizare

Fostul soț al lui Whitney Houston, Bobby Brown s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare, după ce a fost prins de către poliție conducând sub influența alcoolului.
Bobby Brown

Bobby Brown

Fostul soț al lui Whitney Houston, Bobby Brown s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare, după ce a fost prins de către poliție conducând sub influența alcoolului. Pentru a evita închisoarea, acesta a căzut la înțelegere cu procurorii și a promis că urma tratament specializat.

Bobby Brown

Bobby Brown (Foto: www.facebook.com)

Legat de acest eveniment, avocatul lui Brown a declarat că ia în serios acordul stabilit și îndeplinește întocmai cele agreate cu Statul California. Bobby Brown, care se afla în turneu cu trupa sa New Edition, a fost arestat pe 26 martie după ce a fost oprit de poliție întrucât folosea telefonului mobil în timp ce conducea.

Brown a fost căsători cu Whitney Houston din 2002 până în 2007 și s-a aflat mereu într-o luptă cu dependența de alcool. Acesta chiar este considerat de mulți principalul vinovat pentru dependențele lui Houston, care au dus în final la moartea sa. În plus, trecutul său este plin de astfel de incidente, printre care amintim că a mai fost încarcerat în februarie 2004 după ce a încălcat o înțelegere cu autoritățiile, stabilită în urma unei condamnări pentru băut la volan. În iunie, același an, a avut parte de o nouă sentință și a primit o pedeapsă de 90 de zile de închisoare pentru că nu a plătit pensiile alimentare ale copiiilor. Ultima pedeapsă a fost însă suspendată, după ce artistul a făcut imediat plățiile necesare.

Citește mai multe despre Bobby BrownWhitney Houston
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers lansează albumul Battle Born – TRACKLIST

The Killers se pregătesc de lansarea noului album, intitulat Battle Born. Acesta va apărea pe 17 septembrie în Marea Britanie...

Închide