Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bobby Brown, fostul soț al lui Whitney Houston a intrat la dezalcoolizare

Fostul soț al lui Whitney Houston, Bobby Brown s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare, după ce a fost prins de către poliție conducând sub influența alcoolului.

Publicat

pe

Bobby Brown
Bobby Brown │ FOTO: www.facebook.com

Fostul soț al lui Whitney Houston, Bobby Brown s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare, după ce a fost prins de către poliție conducând sub influența alcoolului. Pentru a evita închisoarea, acesta a căzut la înțelegere cu procurorii și a promis că urma tratament specializat.

Bobby Brown

Bobby Brown │ FOTO: www.facebook.com

Legat de acest eveniment, avocatul lui Brown a declarat că ia în serios acordul stabilit și îndeplinește întocmai cele agreate cu Statul California. Bobby Brown, care se afla în turneu cu trupa sa New Edition, a fost arestat pe 26 martie după ce a fost oprit de poliție întrucât folosea telefonului mobil în timp ce conducea.

Brown a fost căsători cu Whitney Houston din 2002 până în 2007 și s-a aflat mereu într-o luptă cu dependența de alcool. Acesta chiar este considerat de mulți principalul vinovat pentru dependențele lui Houston, care au dus în final la moartea sa. În plus, trecutul său este plin de astfel de incidente, printre care amintim că a mai fost încarcerat în februarie 2004 după ce a încălcat o înțelegere cu autoritățiile, stabilită în urma unei condamnări pentru băut la volan. În iunie, același an, a avut parte de o nouă sentință și a primit o pedeapsă de 90 de zile de închisoare pentru că nu a plătit pensiile alimentare ale copiiilor. Ultima pedeapsă a fost însă suspendată, după ce artistul a făcut imediat plățiile necesare.

Comentează

Trending