Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Bob Dylan vorbește despre Leonardo DiCaprio în noul album Tempest. Prim extras: Early Roman Kings - AUDIO

Bob Dylan pregătește lansarea unui nou album în această toamnă. Intitulat Tempest, discul va apărea pe 11 septembrie, iar primul extras este piesa Early Roman Kings.
Bob Dylan - Tempest

Bob Dylan - Tempest

Bob Dylan pregătește lansarea unui nou album în această toamnă. Intitulat Tempest, discul va apărea pe 11 septembrie, iar primul extras este piesa Early Roman Kings, pe care o puteți asculta mai jos.

Bob Dylan - Tempest

Bob Dylan - Tempest

Bob Dylan a dezvăluit că în piesa ce dă titlul albumului vorbește despre Titanic și face referire la actorul Leonardo DiCaprio. Cântecul de 13 minute, este o baladă folk ce descrie tragedia petrecută în 1912, iar potrivit artistului nici piesa, nici filmul nu ar fi fost la fel fără DiCaprio.

Nu este prima dată când Dylan menționează un actor în muzica sa. De fapt, este chiar un obicei al artistului încă de la începutul carierei. De exemplu, în I Shall Be Free, Dylan le menționează pe Brigitte Bardot, Anita Ekberg și Sophia Loren, iar în Motorpsycho Nightmare apare Tony Perkins.

Early Roman Kings poate fi ascultat pe video promo-ul serialului Strike Back. În plus, o altă piesă de pe Tempest, Scarlet Town, va fi lansată la premiera serialului, pe 17 august.

Promo Strike Back: Bob Dylan – Early Roman Kings

Citește mai multe despre Bob Dylan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Întors acasă, Kempes lucrează deja la cel de-al doilea album Rezident Ex

Rezident Ex va concerta la ediția din acest an a festivalului Folk You, unde iubitorii rock-ului românesc așteaptă cu nerăbdare...

Închide