Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bob Dylan hoinărește străzile din Los Angeles în Duquesne Whistle - VIDEOCLIP

Bob Dylan a lansat un nou videoclip pentru single-ul Duquesne Whistle. Regizat de Nash Edgerton, clipul îl surprinde pe artist cum hoinărește împreună cu gașca sa noaptea prin centrul orașului Los Angeles.

Publicat

pe

Bob Dylan Duquesne Whistle Video
Bob Dylan Duquesne Whistle Video

Bob Dylan a lansat un nou videoclip pentru single-ul Duquesne Whistle, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat de Nash Edgerton, clipul îl surprinde pe artist cum hoinărește împreună cu gașca sa noaptea prin centrul orașului Los Angeles.

Bob Dylan Duquesne Whistle Video

Secvență clip Bob Dylan Duquesne Whistle

În același timp este prezentată povestea unui tânăr fără prea mulți bani, care se îndrăgostește pe stradă de o tânără necunoscută. Încercând să o cucerească, acesta o urmărește pe stradă, dansează și îi oferă flori. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar tânărul nostru intră în multe belele.

Piesa deschide noul album Tempest, pe care Bob Dylan se pregătește să-l lanseze pe 11 septembrie. Materialul cu numărul 35 este format din 10 melodii și a fost produs chiar de artist.

Recent, am ascultat prima piesă de pe disc, Early Roman Kings, în cadrul unui video promo pentru serialul de televiziune Strike Backs. De asemenea, Dylan a dezvăluit că în melodia ce dă titlul albumului vorbește despre Titanic și face referire la actorul Leonardo DiCaprio. Cântecul de 13 minute, este o baladă folk ce descrie tragedia petrecută în 1912, iar potrivit artistului nici piesa, nici filmul nu ar fi fost la fel fără DiCaprio.

Clip Oficial: Bob Dylan - Duquesne Whistle

Comentează

Trending