Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Blur ar putea înregistra un nou album, cu o condiție...

Damon Albarn de la Blur a dezvăluit că trupa se gândește să înregistreze un nou album, doar dacă va fi coloana sonoră a unui film. Află ce a declarat solistul trupei.
Blur

Blur

Urmărește-ne pe

Damon Albarn de la Blur a dezvăluit că trupa se gândește să înregistreze un nou album, doar dacă acesta va deveni coloana sonoră a unui film.

Blur

Blur (Foto: www.facebook.com)

Într-un interviu pentru publicația The Sun, artistul a recunoscut că nu vor susține prea curând vreun show de anvergura celui pregătit pentru ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2012.

„Dar asta nu înseamnă că se termină cu Blur. Dacă cineva ar vrea să realizăm un album pentru un film cu siguranță am fi interesați de așa ceva. Deci asta este oferta”, precizează Albarn.

O astfel de veste mai liniștește fanii Blur, după ce membrii formației au sugerat că piesele The Puritan și Under The Westway sunt ultimele înregistrări Blur. Pe de altă parte, basistul Alex James a mărturisit recent că ei se simt atât de bine împreună când fac muzică, încât se întâlnesc să compună sau să înregistreze o dată la aproximativ 6 luni.

Blur va concerta pe 12 august în Hyde Park, Londra în cadrul unui eveniment ce marchează încheierea Jocurilor Olimpice 2012, în ciuda faptului că Albarn a declarat că nu este de acord cu astfel de evenimente comerciale.

„Sunt pur și simplu anti-capitalism. Nu concertăm pentru partea corporativă a Jocurilor Olimpice, ci pentru oameni.”, a explicat artistul.

Citește mai multe despre Blur
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert BERE GRATIS la TNB

BERE GRATIS va cânta pe 19 noiembrie la sala I.L. Caragiale din Teatrul National din București. Concertul va marca lansarea...

Închide