Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Bilete la concertul THERION cu preț redus

Pâna la sfârșitul lunii august, fanii își pot revedea trupa într-un concert în România plătind mai puțin. Biletele la concertul THERION de pe 19 octombrie de la Arenele Romane costă 85 de lei, urmând ca prețul să crească de la 1 septembrie.
Afis THERION 19 octombrie

Afis THERION 19 octombrie

Pâna la sfârșitul lunii august, fanii își pot revedea trupa într-un concert în România plătind mai puțin. Biletele la concertul THERION de pe 19 octombrie de la Arenele Romane costă 85 de lei, urmând ca prețul să crească de la 1 septembrie. Formația suedeză aniversează în acest an 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou album în septembrie.

În deschiderea concertului vor cânta formațiile Antalgia și Elyose. Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

  • 85 lei - până la data de 31 august 2012.
  • 95 lei - în perioada 1 septembrie - 18 octombrie 2012.
  • 110 lei - în ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achiziționează NUMAI de la intrare.
  • 200 lei VIP - DOAR 25 de bucăți (sesiune de autografe + afiș concert + pass VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Therion
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupele care luptă la POSADA ROCK

Trupele care participă în concursul muzical POSADA ROCK 2012 s-au aliniat în spatele scenei. Preselecţia s-a încheiat, iar juriul a...

Închide