Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Bilete la concertul RHCP la preț special

Nu mai este mult până la concertul Red Hot Chili Peppers de pe Arena Națională, iar organizatorii au pregătit o surpriză fanilor: au suplimentat biletele la un preț special. Un număr limitat de aproape 500 de bilete în tribune este pus de astăzi în vânzare la prețul de 155 de lei.
Red Hot Chili Peppers

Nu mai este mult până la concertul Red Hot Chili Peppers de pe Arena Națională, iar organizatorii au pregătit o surpriză fanilor: au suplimentat biletele la un preț special.

Red Hot Chili Peppers

Detalii și reguli de acces la concertul RHCP - HARTĂ

Un număr limitat de aproape 500 de bilete este pus de astăzi în vânzare la prețul de 155 de lei, echivalentul unui bilet în categoria de peluza. Biletele sunt localizate în tribune, în sectoarele 320 și 380. Suplimentare a venit în urma unor schimbări logistice, care au permis utilizarea unor  locuri pe scaune oprite inițial de la vânzare din considerente de producție. Aceste bilete vor putea fi cumpărate astăzi din rețeaua magazinelor Diverta, iar mâine, în ziua evenimentului, exclusiv de la casele de bilete amenajate la cele trei intrări ale Arenei Naționale.

Mâine, 31 august, Red Hot Chili Peppers va concerta pentru prima dată în România, pe Arena Națională din București. Evenimentul prezentat de Ursus, susținut de Vodafone și organizat de Emagic, își va deschide porțile  începând cu ora 17:00, iar prima trupă din deschidere, AAAK va urca pe scenă de la 18:30.

Fumatul în locație va fi permis exclusiv în locurile special amenajate. Persoanele care nu vor respecta această regulă vor risca invalidarea biletului și escortarea în afara zonei de concert.

În ziua de concert circulația pe străzile Maior Coravu și Pierre de Coubertin va fi închisă începând cu ora 16:00.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tu și prietenii tăi apăreți în noul clip interactiv Linkin Park, Lost in the Echo - VIDEOCLIP

Noul clip Linkin Park este o adevărată experiență unică și personală ce include fotografii de pe Facebook cu tine și...

Închide