Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Bilal lansează un album nou și documentarul Being Bilal - VIDEO

Bilal se pregăteste să lanseze noul album A Love Surreal la începutul lui 2013. Pentru promovarea discului, artistul a realizat o serie de video documentare intitulată Being Bilal. Primul video poate fi urmărit pe InfoMusic.
Bilal

Bilal

Urmărește-ne pe

Bilal se pregăteste să lanseze un nou album la începutul anului viitor. Acesta se intitulează A Love Surreal și este al 4-lea material înregistrat de artist.

Bilal

Bilal (Foto: www.facebook.com)

Pentru promovarea discului, cântărețul a realizat o serie de clipuri în care prezintă secvențe din timpul pregătirii concertului de la celebrul Howard Theater din Washington D.C. în care vorbește despre muzică și îi prezintă pe artiștii alături de care a lucrat la noul album. Seria se intitulează Being Bilal, iar mai jos puteți vedea primul video.

Bilal este un artist de jazz, soul, funk din Statele Unite, extrem de cunoscut pentru versatilitatea vocii și modului în care amestecă genurile muzicale în materialele sale. Concertele fenomenale și ieșite din comun i-au adus lui Bilal apreciere nu doar la nivel național, ci și internațional.

Being Bilal

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys vorbește despre noul album Girl On Fire - VIDEO

Alicia Keys a dezvăluit coperta noului album și data lui de lansare. Artista explică într-un video documentar călătoria care a...

Închide