Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Bilal lansează un album nou și documentarul Being Bilal - VIDEO

Bilal se pregăteste să lanseze noul album A Love Surreal la începutul lui 2013. Pentru promovarea discului, artistul a realizat o serie de video documentare intitulată Being Bilal. Primul video poate fi urmărit pe InfoMusic.
Bilal

Bilal

Bilal se pregăteste să lanseze un nou album la începutul anului viitor. Acesta se intitulează A Love Surreal și este al 4-lea material înregistrat de artist.

Bilal

Bilal (Foto: www.facebook.com)

Pentru promovarea discului, cântărețul a realizat o serie de clipuri în care prezintă secvențe din timpul pregătirii concertului de la celebrul Howard Theater din Washington D.C. în care vorbește despre muzică și îi prezintă pe artiștii alături de care a lucrat la noul album. Seria se intitulează Being Bilal, iar mai jos puteți vedea primul video.

Bilal este un artist de jazz, soul, funk din Statele Unite, extrem de cunoscut pentru versatilitatea vocii și modului în care amestecă genurile muzicale în materialele sale. Concertele fenomenale și ieșite din comun i-au adus lui Bilal apreciere nu doar la nivel național, ci și internațional.

Being Bilal

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys vorbește despre noul album Girl On Fire - VIDEO

Alicia Keys a dezvăluit coperta noului album și data lui de lansare. Artista explică într-un video documentar călătoria care a...

Închide