Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bilal lansează un album nou și documentarul Being Bilal - VIDEO

Bilal se pregăteste să lanseze noul album A Love Surreal la începutul lui 2013. Pentru promovarea discului, artistul a realizat o serie de video documentare intitulată Being Bilal. Primul video poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Bilal
Bilal │ FOTO: www.facebook.com

Bilal se pregăteste să lanseze un nou album la începutul anului viitor. Acesta se intitulează A Love Surreal și este al 4-lea material înregistrat de artist.

Bilal

Bilal │ FOTO: www.facebook.com

Pentru promovarea discului, cântărețul a realizat o serie de clipuri în care prezintă secvențe din timpul pregătirii concertului de la celebrul Howard Theater din Washington D.C. în care vorbește despre muzică și îi prezintă pe artiștii alături de care a lucrat la noul album. Seria se intitulează Being Bilal, iar mai jos puteți vedea primul video.

Bilal este un artist de jazz, soul, funk din Statele Unite, extrem de cunoscut pentru versatilitatea vocii și modului în care amestecă genurile muzicale în materialele sale. Concertele fenomenale și ieșite din comun i-au adus lui Bilal apreciere nu doar la nivel național, ci și internațional.

Being Bilal

Trending