Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Beyonce lucrează la un nou album

Se pare că Beyonce a început să lucreze la un nou album. Potrivit publicației The Sun, artista petrece foarte mult în studioul din New York împreună cu producătorul lui Jay-Z, Hit-Boy și cu rapper-ul Kanye West.
Beyonce Live

Beyonce Live

Urmărește-ne pe

Se pare că Beyonce a început să lucreze la un nou album. Potrivit publicației The Sun, artista petrece foarte mult în studioul din New York împreună cu producătorul lui Jay-Z, Hit-Boy și cu rapper-ul Kanye West. Acesta ar fi primul material al cântăreței de la nașterea fetiței sale Blue Ivy.

Beyonce Live

Beyonce Live (Foto: www.facebook.com)

Sursele citate de ziar susțin că se pune mare accent pe securitate, pentru a nu fi divulgate materialele înainte de lansarea lor oficială.

În afară de un nou album, Beyonce se gândește la un documentar despre viața sa, pe care să-l și regizeze. Potrivit Los Angeles Times, se zvonește că artista și echipa sa se află în discuții cu cei de la Hollywood pentru un documentar despre viața și cariera sa, care să încludă imagini din concerte și interviuri.

Citește mai multe despre Beyonce
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga anunță titlul viitorului album

Lady Gaga a dezvăluit titlul noului său album – ARTPOP. Într-un post pe Twitter, artistat a prezentat o poză cu...

Închide