Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Beyonce lucrează la un nou album

Se pare că Beyonce a început să lucreze la un nou album. Potrivit publicației The Sun, artista petrece foarte mult în studioul din New York împreună cu producătorul lui Jay-Z, Hit-Boy și cu rapper-ul Kanye West.
Beyonce Live

Beyonce Live

Se pare că Beyonce a început să lucreze la un nou album. Potrivit publicației The Sun, artista petrece foarte mult în studioul din New York împreună cu producătorul lui Jay-Z, Hit-Boy și cu rapper-ul Kanye West. Acesta ar fi primul material al cântăreței de la nașterea fetiței sale Blue Ivy.

Beyonce Live

Beyonce Live (Foto: www.facebook.com)

Sursele citate de ziar susțin că se pune mare accent pe securitate, pentru a nu fi divulgate materialele înainte de lansarea lor oficială.

În afară de un nou album, Beyonce se gândește la un documentar despre viața sa, pe care să-l și regizeze. Potrivit Los Angeles Times, se zvonește că artista și echipa sa se află în discuții cu cei de la Hollywood pentru un documentar despre viața și cariera sa, care să încludă imagini din concerte și interviuri.

Citește mai multe despre Beyonce
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga anunță titlul viitorului album

Lady Gaga a dezvăluit titlul noului său album – ARTPOP. Într-un post pe Twitter, artistat a prezentat o poză cu...

Închide