Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Bateristul RHCP: Sunt fiul ilegitim al lui Ilie Năstase și al Nadiei Comăneci și am venit acasă

Cei de la Red Hot Chili Peppers au ajuns pe plaiurile mioritice joi seară, în jurul orei 18:00. La primul contact cu presa Chad Smith a făcut o declarație „șoc”. Dupa ce s-au cazat, artiștii au ieșit în centrul Capitalei.
Chad Smit (tobe) de la RHCP vorbește cu presa pe Aeroportul Băneasa

Chad Smit (tobe) de la RHCP vorbește cu presa pe Aeroportul Băneasa

UPDATE: Citește cronica concertului RHCP și urmărește 30 de fotografii profesioniste din timpul recitalului.

Cei de la Red Hot Chili Peppers au ajuns pe plaiurile mioritice joi seară, în jurul orei 18:00. Aceștia au venit din Zagreb cu un avion privat, iar televiziunile nu au lipsit de pe Aeroportul Băneasa.

Chad Smit (tobe) de la RHCP vorbește cu presa pe Aeroportul Băneasa

Chad Smit (tobe) de la RHCP vorbește cu presa pe Aeroportul Băneasa (Foto: www.mediafax.ro)

Încă de la primul contact cu presa bateristul formației Chad Smith a fost plin umor declarând:

„Poate nu știți, dar sunt fiul ilegitim al lui Ilie Năstase și al Nadiei Comăneci și am venit acasă”

Membrii grupului au venit la București împreună cu familile lor și au fost cazați la un hotel de 5 stele din Capitală. Deși nu stau mult în România, cei de la Red Hot Chili Peppers părăsind țara noastră imediat după concertul de pe Arena Națională, artiștii au vrut să încerce aerul bucureștean. Potrivit Digi 24, în jurul orei 21:00 Flea și Chad Smith au ieșit din hotel și au pornit în oraș cu un taxi, iar la scurt timp, solistul Anthony Kiedis i-a urmat într-o mașină privată.

Dintre aceștia, Kiedis a fost surprinși de cei de la Cancan.ro în Centrul Vechi, unde s-a relaxat la o terasă cu niște colegi. Deși a refuzat să facă poze sau să dea autografe,  nu au ezitat să vorbească câteva minute cu fanii români.

Red Hot Chili Peppers va concerta astăzi 31 august pe Arena Națională, acesta fiind primul show muzical de anvergură de pe noul stadion. Trupa va urca pe o scenă de 60 de metri lungime și 18 metri înalțime, iar spectacolul va include numeroase jocuri de lumini și proiecții. Grupul va pleca imediat după concert în Bulgaria, unde vor cânta la Sofia, mâine 1 septembrie.

Scenă Red Hot Chili Peppers - Arena Națională

Scenă Red Hot Chili Peppers - Arena Națională (Foto: Alex Chelba www.facebook.com)

Intrarea pe Arena Națională se face începând cu ora 17:00, iar de la 18:30 vor încinge atmosfera trupele din deschidere, AAAK și Grimus.

Detalii acces, reguli, program și bilete la concertul RHCP

În plus cei de la Red Hot Chili Peppers vor avea parte de o surpriză din partea fanilor români. Aceștia au pregătit un clip special,  intitulat True fans can’t stop. Videoclipul a fost filmat în urmă cu două săptămâni în diferite locații și reprezintă un salut inedit din partea fanilor. Acesta va rula pe ecranele de la Arena Națională înainte de concertul mult așteptat. Mai jos puteți vedea un teaser al clipului tribut.

Teaser: True fans can't stop

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Anthony KiedisChad SmithRed Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single No Doubt, Push And Shove - AUDIO

No Doubt a dezvăluit single-ul ce dă titlul noului album, Push And Shove. Produs de Diplo, piesa are puternice influențe...

Închide