Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Basistul lui Elton John, Bob Birch a murit

Robert Wayne Birch, basistul care a cântat alături de Elton John și Billy Joel a fost găsit fără suflare în reședința sa din Los Angeles. Birch avea 56 de ani și aparent s-a împușcat. Dintre artiștii cu care a colaborat îi amintim pe Tina Turner, Stevie Wonder, Eric Clapton, John Mayer, Cher și Sting.
Elton John si Bob Birch in concert la Wells Fargo Center pe 25 martie 2011 in Philadelphia, Pennsylvania

Elton John si Bob Birch in concert la Wells Fargo Center pe 25 martie 2011 in Philadelphia, Pennsylvania (foto: Jeff Fusco/Getty Images North America)

UPDATE: Elton John a deplâns moartea colegului său. Artistul a publicat astăzi pe site următoarele cuvinte:
Sunt devastat și șocat de pierderea prietenului și colegului meu, Bob Birch. Inima mea este alături de soția lui Bob, Michele, alături de fiul lui, Jonathan și de întreaga lui familie. Bob a făcut parte din familia mea. A fost membru al trupei mele vreme de 20 de ani; am cântat împreună în peste 1400 de concerte. A fost unul dintre cei mai buni muzicieni cu care am lucrat și în toți acești ani petrecuți în turnee el nu a greșit nici măcar o notă.
Nu am cuvinte să descriu moartea lui tragică și cât de mult l-am iubit. Odihnească-se în pace.
"

Robert Wayne Birch, basistul care a cântat alături de Elton John și Billy Joel a fost găsit fără suflare în reședința sa din Los Angeles. Birch avea 56 de ani și aparent s-a împușcat, potrivit publicației online tmz.com.

Elton John si Bob Birch in concert la Wells Fargo Center pe 25 martie 2011 in Philadelphia, Pennsylvania

Elton John si Bob Birch in concert la Wells Fargo Center pe 25 martie 2011 in Philadelphia, Pennsylvania (Foto: Jeff Fusco/Getty Images North America www.zimbio.com)

Site-ul lui Elton John a publicat informația despre dispariția regretată a celui care din 1992 îl însoțea pe solist în concerte. Chitaristul a cântat inclusiv pe single-ul Candle in the Wind din 1997 și pe albumele "Made in England" din 1995 și "The Red Piano" din 2008. Dintre artiștii cu care a colaborat îi amintim pe  Luciano PavarottiTina TurnerStevie WonderEric ClaptonJohn MayerCher și StingBob Birch poate fi urmărit interpretând alături de Elton John în cadrul unui interviu de anul trecut din show-ul lui David Letterman.

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete la concertul THERION cu preț redus

Pâna la sfârșitul lunii august, fanii își pot revedea trupa într-un concert în România plătind mai puțin. Biletele la concertul...

Închide