Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Avril Lavigne și Chad Kroeger fac planuri de nuntă

Mulți nici nu știau că cei doi sunt un cuplu, dar după 6 luni de discreție, rockerii canadieni Avril Lavigne și Chad Kroeger anunță că se pregătesc de nuntă
Avril Lavigne & Chad Kroeger

Avril Lavigne & Chad Kroeger

După 6 luni de discreție, rockerii canadieni Avril Lavigne și Chad Kroeger anunță că se pregătesc de nuntă. Mulți nici nu știau că cei doi sunt un cuplu, dar acum când îndrăgostiții au decis să oficializeze relația, anunțul a apărut pe site-ul revistei People.

Avril Lavigne & Chad Kroeger

Avril Lavigne & Chad Kroeger (Foto: www.people.com)

Pe 8 august, liderul trupei Nickelback i-a cerut mâna tinerei cântărețe. Aceasta va fi prima verighetă pe care o poartă Chad Kroeger, el aflându-se la prima căsătorie. Avril, în schimb, a fost și mireasa lui Deryck Whibley de la Sum 41, de care s-a despărțit în 2009.

După șase luni de relație, un membru al familiei lui Avril declară că Chad o face foarte fericită pe cântăreață și că ambele familii sunt foarte entuziasmate în legătură cu relația lor.

Cu toate că nu se clasează printre cazurile extreme ale showbiz-ului, diferența de vârstă dintre cei doi este de 10 ani (Avril - 27, Chad - 37).

Dragostea nu are vârstă și se pare că se aprinde foarte ușor pe ritmuri de alternative rock. Avril și Chad au început să petreacă timp împreună în luna februarie, când au colaborat pentru o piesă care va fi inclusă pe viitorul album al lui AvrilGoodbye Lullaby. Mai jos puteți urmări preview-urile tuturor pieselor care vor apărea pe album și poate reușiți să vă dați seama care sună cel mai mult a Nickelback.

Preview album Avril Lavigne - Goodbye Lullaby

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ZZ Top lansează un nou album după 9 ani

După 9 ani de pauză, ZZ Top lansează un nou album în toamnă. Acesta se intitulează La Futura, este format...

Închide