Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Avril Lavigne și Chad Kroeger fac planuri de nuntă

Mulți nici nu știau că cei doi sunt un cuplu, dar după 6 luni de discreție, rockerii canadieni Avril Lavigne și Chad Kroeger anunță că se pregătesc de nuntă
Avril Lavigne & Chad Kroeger

Avril Lavigne & Chad Kroeger

După 6 luni de discreție, rockerii canadieni Avril Lavigne și Chad Kroeger anunță că se pregătesc de nuntă. Mulți nici nu știau că cei doi sunt un cuplu, dar acum când îndrăgostiții au decis să oficializeze relația, anunțul a apărut pe site-ul revistei People.

Avril Lavigne & Chad Kroeger

Avril Lavigne & Chad Kroeger (Foto: www.people.com)

Pe 8 august, liderul trupei Nickelback i-a cerut mâna tinerei cântărețe. Aceasta va fi prima verighetă pe care o poartă Chad Kroeger, el aflându-se la prima căsătorie. Avril, în schimb, a fost și mireasa lui Deryck Whibley de la Sum 41, de care s-a despărțit în 2009.

După șase luni de relație, un membru al familiei lui Avril declară că Chad o face foarte fericită pe cântăreață și că ambele familii sunt foarte entuziasmate în legătură cu relația lor.

Cu toate că nu se clasează printre cazurile extreme ale showbiz-ului, diferența de vârstă dintre cei doi este de 10 ani (Avril - 27, Chad - 37).

Dragostea nu are vârstă și se pare că se aprinde foarte ușor pe ritmuri de alternative rock. Avril și Chad au început să petreacă timp împreună în luna februarie, când au colaborat pentru o piesă care va fi inclusă pe viitorul album al lui AvrilGoodbye Lullaby. Mai jos puteți urmări preview-urile tuturor pieselor care vor apărea pe album și poate reușiți să vă dați seama care sună cel mai mult a Nickelback.

Preview album Avril Lavigne - Goodbye Lullaby

Citește mai multe despre Avril LavigneChad Kroeger
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ZZ Top lansează un nou album după 9 ani

După 9 ani de pauză, ZZ Top lansează un nou album în toamnă. Acesta se intitulează La Futura, este format...

Închide