Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Atmosferă de carnaval în noul clip Nicki Minaj, Pound The Alarm - VIDEOCLIP

Nicki Minaj a lansat un nou videoclip, pentru piesa Pound The Alarm. Artista a filmat în țara sa natală Republica Trinidad, alături depeste 500 de oameni care au recreat atmosfera de carnaval.
Nicki Minaj - Pound The Alarm Video

Secvență clip Nicki Minaj - Pound The Alarm

Nicki Minaj a lansat un nou videoclip, pentru piesa Pound The Alarm, pe care l-a filmat în țara sa natală Republica Trinidad. Acesta a fost regizat de Benny Boom, cel responsabil și de clipurile Beez in the Trap și Right By My Side, iar la filmări au participat peste 500 de oameni. (video mai jos)

Nicki Minaj - Pound The Alarm Video

Secvență clip Nicki Minaj - Pound The Alarm

Prin videoclipul Pound The Alarm, artista vrea să aducă un omagiu carnavalului din Trinidad. Astfel, în clip vedem oameni îmbrăcați de carnaval care dansează pe străzi, steagul Trinidad fluturând și artiști locali de succes, precum Machel Montano, Bunji Garlin și Fay-Ann Lyons care se distrează alături de Minaj.

Pound The Alarm este extras de pe albumul Pink Friday: Roman Reloaded. Sound-ul piesei este asemănător cu cel al single-ului Starships, având influențe puternice de tehno, electro dance și rave.

Clip Oficial: Nicki Minaj - Pound The Alarm

Citește mai multe despre Nicki Minaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Artifact, documentarul trupei 30 Seconds To Mars are premiera la tiff - VIDEO

Documentarul realizat de trupa 30 Seconds To Mars a fost acceptat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Intitulat...

Închide