Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ascultă noul single No Doubt, Push And Shove - AUDIO

No Doubt a dezvăluit single-ul ce dă titlul noului album, Push And Shove. Produs de Diplo, piesa are puternice influențe de reggae, iar referenul parcă este rupt dintr-un alt cântec extreme de diferit.
No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

No Doubt a dezvăluit single-ul ce dă titlul noului album, Push And Shove. Produs de Diplo, piesa are puternice influențe de reggae, iar refrenul pare a fi rupt dintr-un alt cântec extrem de diferit.

No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

Single-ul a fost difuzat în premieră la emisiunea de radio moderată de Ryan Seacrest, iar mai jos puteți asculta înregistrarea.

Albumul Push And Shove va fi lansat pe 24 septembrie în Mare Britanie și pe 25 septembrie în Statele Unite. Este primul material înregistrat de formație în ultimii 10 ani, astfel că este așteptat cu nerăbdare atât de fani, cât și de critici.

Grupul a lansat în iulie primul extras, Settle Down, pentru care au filmat și un videoclip plin de culoare și umor.

No Doubt – Push And Shove

Citește mai multe despre No Doubt
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete la concertul RHCP la preț special

Nu mai este mult până la concertul Red Hot Chili Peppers de pe Arena Națională, iar organizatorii au pregătit o...

Închide