Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Antarctica pentru InfoMusic: Noul clip IYHSHON va fi lansat săptămâna viitoare

Delia Opran, solista trupei Antarctica ne-a dezvăluit că peste o săptămână lansează noul videoclip IYHSHON. Artista ne-a mai povestit cum s-a ajuns la colaborarea cu Aeon Blank și de ce festivalurile sunt costisitoare și pentru artiști.

Publicat

pe

Antarctica - IYHSHON Video
Antarctica - IYHSHON Video │ FOTO: www.facebook.com

Nu mai este mult până vom vedea noul videoclip Antarctica, realizat pentru single-ul IYHSHON (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent?). Nu doar fanii sunt nerăbdători să-l urmărească, ci și membrii formației. Vocea grupului, Delia Opran ne-a mărturisit că își dorește să fie gata cât mai repede, având în vedere că l-au filmat în urmă cu o lună. Până atunci puteți asculta single-ul mai jos.

Antarctica - IYHSHON Video

Filmări clip Antarctica - IYHSHON │ FOTO: www.facebook.com

„Sper ca într-o săptămână să fie clipul gata pentru că a trecut o luna deja de când l-am filmat, doar că a fost foarte multă post-producție”, a explicat solista.

De curând Antarctica a dezvăluit pe Facebook o colaborare cu trupa Aeon Blank, care s-a legat foarte rapid și natural. Cele două grupuri s-au întâlnit la B’Estfest, unde Emil Luca, vocea de la Aeon Blank a profitat de ocazie și i-a propus Deliei să cânte împreună.

„Ne-am întâlnit la B’Estfest, unde am avut concert în aceeași zi. Am vorbit cu Emil care mi-a propus această colaborare, el având deja piesa făcută. Eu îi mai ascultasem pe ei și bănuiesc că și ei pe noi. Eu cu Emil suntem oarecum vecini, așa că m-am dus într-o scurtă vizită de cafea, am ascultat piesa, după care a mai urmat o sesiune de înregistrări. Încă nu au avut loc înregistrările finale, dar sunt trase în mare parte instrumentele, deci nu este nimic artificial sau făcut pe calculator”, ne-a povestit Delia.

Am mai aflat că Emil a avut ideea piesei în timpul unui show aviatic, motiv pentru care aceasta se intitulează A Perfect Day To Fly și că o vom putea asculta peste aproximativ o lună.

Antarctica, Live Ursus Evolution 2012

Antarctica, Live Ursus Evolution 2012 │ FOTO: www.facebook.com

Festivalurile și evenimente muzicale nu sunt costisitoare doar pentru public, ci și pentru formații. Delia ne-a explicat foarte onest că nu prea sunt bani și sunt puși în situația de a suporta în totalitate cheltuielile unei deplasări, astfel că uneori aleg să nu meargă.

„Îmi doream mult de tot să când la Padina (Fest). Am și făcut un clip acolo, Pase Magice și era visul meu să pot să cânt în costum de cățărător și după aia să mă urc pe stâncă, să mă cațăr. Dar n-a ieșit, acum...”, a mărturisit solista.

Oriunde ar cânta, Antarctica este o adevărată înfruptare pentru public, degajând energii pozitive și zâmbete pe buze. Sperăm să aflăm cât mai multe vești despre viitoare concerte.

Antarctica - IYHSHON

Comentează

Trending