Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Andrea Bocelli va concerta pentru prima dată în România, pe 10 mai 2013 în Piața Constituției

Andrea Bocelli va concerta pentru prima dată în România în Piața Constituției pe 10 mai 2013. Spectacolul artistului este așteptat cu nerăbdare de fanii români care de-alungul timpului au făcut numeroase petiții pentru a-l aduce la noi.
Andrea Bocelli

UPDATE: Concertul lui ANDREA BOCELLI se mută la Romexpo la o nouă dată

Andrea Bocelli va concerta pentru prima dată în România în Piața Constituției pe 10 mai 2013. Spectacolul artistului este așteptat cu nerăbdare de fanii români, care de-alungul timpului au făcut numeroase petiții pentru a-l aduce la noi.

Deși părea ceva imposibil, după mai bine de un an de negocieri, Project Events și European Events au reușit să stabilească un concert cu Andrea Bocelli la București pentru anul viitor.

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Născut într-o familie de fermieri din Lajatico, Andrea Bocelli a luat lecții de pian, flaut și saxofon de la 6 ani. Din nefericire, copilăria sa a fost marcată de un eveniment tragic. Născut cu glaucom grav, artistul a orbit total la doar 12 ani, în urma unui accident survenit în timpul unui meci de fotbal. Pe de altă parte, la puțin timp de la accident, Bocelli câștigă primul său concurs muzical Margherita d’Oro în Viareggio cu piesa O sole mio.

Artistul își începe cariera în 1994 la Festivalul San Remo, unde câștigă cu piesa Calmo della Sera secțiunea Nouveniți. După festival, cântărețul lansează albumul de debut intitulat Calmo della Sera.

Odată cu lansare piesei Con te Partiro, în 1996,  Andrea Bocelli începe să fie apreciat la nivel internațional. De altfel, această piesă a devenit ulterior Time to Say Goodbye, celebrul duet cu Sarah Brightman. Cântecul a fost inclus pe albumul Romanza care a depășit toate recordurile de vânzări.

Andrea Bocelli și Sarah Brightman - Time to Say Goodbye

În 1997 artistul decide să își facă debutul în operă și interpretează cu succes părți din Madame Butterfly și Tosca.

Dar Bocelli a mai avut o pasiune – dreptul. Acesta s-a pregătit pentru o carieră de avocat, obținând titlul de Doctor în avocatură și a lucrat o perioadă la Curtea de Justiție din Pisa. Cu timpul însă, publicul l-a convins pe artist că muzica este adevărata sa menire.

Pentru prima oară în România pe 10 mai 2013 în Piața Constituției, fanii români vor avea ocazia să petreacă o seară unică în compania „Legendei noului mileniu”, cum a fost denumit Andrea Bocelli de marii critici, și să fredoneze alături de maestru piese precum: Time To Say Goodbye, Con te Partiro, Vivo Per Lei, Besame Mucho sau Nessun Dorma.

Bilete la concertul Andrea Bocelli

Biletele se pun în vânzare începând de astăzi 27 august 2012 și pot fi pot achiziționate din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1. Biletele pot fi comandate și online de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

Biletele sunt împărțite în 6 categorii cu loc și 1 categorie în picioare:

  • Zona VIP – 1400 lei
  • Categoria I – 900 lei
  • Categoria II – 750 lei
  • Categoria III – 550 lei
  • Categoria IV – 350 lei
  • Categoria V – 250 lei
  • Zonă în picioare (fără loc) – 150 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Andrea Bocelli
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus și AAAK vor deschide concertul RHCP de la București

S-a decis! Trupa Grimus va cânta în deschidere la Red Hot Chili Pepper pe Arena Națională, pe 31 august. În...

Închide