Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Alternosfera ne oferă un preview al albumului Virgula

După o vară pline de concerte în România, Alternosfera își incită și mai mult fanii în privința noului album Virgula. Moldovenii doar ce au publicat un mix cu șase melodii de pe discul ce-și așteaptă lansarea în septembrie 2012.
Alternosfera in concert la ARTmania Festival 2012

Alternosfera in concert la ARTmania Festival 2012

După o vară pline de concerte în România, Alternosfera își incită și mai mult fanii în privința noului album Virgula. Moldovenii doar ce au publicat un mix cu șase melodii de pe discul ce-și așteaptă lansarea în septembrie 2012. Mixajul depășeste 10 minute și prezintă următoarele titluri pline de lirism:

  1. Virgula
  2. Muta
  3. O lume la picioare
  4. 2000 de ani
  5. Doua Eve
  6. Drumuri Vecine

Materialul Virgula va include în total 14 piese, inclusiv "Aruncă-mi", "Manole" și "Deja străină". Trupa a interpretat live majoritatea melodiilor - vezi înregistrarea din club Fabrica. Pe 11 august, Alternosfera a cântat la ARTMania Festival la Sibiu, de unde vă oferim o galerie foto.

ALTERNOSFERA - Virgula Album Preview

Citește mai multe despre Alternosfera
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Wolf Gang concertează alături de KEANE în Marea Britanie

Văzuți recent la Summer Well 2012, londonezii din Wolf Gang au anunțat o serie de concerte în Marea Britanie în...

Închide