Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Alicia Keys vorbește despre noul album Girl On Fire - VIDEO

Alicia Keys a dezvăluit coperta noului album și data lui de lansare. Artista explică într-un video documentar călătoria care a dus la schimbare și la apariția discului Girl On Fire.
Alicia Keys - Girl On Fire Album

Copertă album Alicia Keys - Girl On Fire

Alicia Keys revine cu detalii despre noul său album, Girl On Fire. Astfel, artista a dezvăluit coperta discului (foto mai jos) și data lui de lansare – 27 noiembrie.

Alicia Keys - Girl On Fire Album

Copertă album Alicia Keys - Girl On Fire

Când a anunțat că pregătește un nou material, Alicia Keys a mărturisit că acesta reprezintă o eliberare pentru ea și descrie starea sa de spirit actuală. Aceasta a precizat că s-a simțit până acum ca un leu într-o cușcă, dar odată cu realizarea albumului, leul s-a eliberat.

Odată cu acest disc fanii vor vedea o Alicia Keys foarte diferită, dar aceștia au ocazia să înțeleagă ce s-a întâmplat cu artista și care au fost factorii ce au dus la aceste schimbări. Keys este foarte deschisă și chiar a realizat un video documentar (vezi mai jos) de aproape 3 minute în care prezintă pe scurt călătoria care a dus la Girl On Fire.

Alicia Keys: A journey to a girl on fire – No Reservations

Citește mai multe despre Alicia Keys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Filmul The Beatles: Magical Mystery Tour va fi relansat

Celebrul film al trupei The Beatles, Magical Mystery Tour din 1967 va fi relansat pe 9 octombrie. Documentarul va fi...

Închide