Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Alicia Keys revine cu albumul Girl On Fire

Alicia Keys a revenit în studioul de înregistrări după 3 ani de pauză. Artista are deja un titlul pentru viitorul material - Girl on Fire. Cântăreața a mărturisit că este extaziată de noul disc, iar Girl on Fire descrie cel mai bine starea sa de spirit.

Publicat

pe

Alicia Keys
Alicia Keys │ FOTO: www.facebook.com

Alicia Keys a revenit în studioul de înregistrări după 3 ani de pauză. Artista are deja un titlul pentru viitorul material - Girl on Fire. Într-un mesaj postat pe site-ul său oficial, cântăreața a mărturisit că este extaziată de noul disc, iar Girl on Fire descrie cel mai bine starea sa de spirit.

Alicia Keys

Alicia Keys │ FOTO: www.facebook.com

„Aș vrea să spun că până să încep să lucrez la acest album mă simțeam, într-un fel, ca un leu într-o cușcă. Mă simțeam ca o fată neînțeleasă pe care de fapt nu o cunoștea nimeni. Am simțit că este timpul să nu mai găsesc scuze pentru fiecare parte din viața mea pe care vreau să o schimb. O dată ce am luat această decizie am devenit Girl on Fire, leul și-a căpătat libertatea”, declară Alicia Keys.

În principiu, cântăreața a înregistrat în New York și a realizat numeroase colaborări, atât cu artiști de notorietate, cât și cu artiști noi. Se pare că fanii vor vedea o nouă Alicia Keys pe acest album, care va include sound-uri diverse și mesaje puternice.

Girl on Fire vorbește despre începuturi noi, perspective noi... eliminând energia negativă și devenind în totalitate în control asupra vieții tale. Când te regăsești pe tine și forța ta interioară apare un sentiment care te ajută să continui să lupți. Unul dintre versurile pe care le-am compus pentru unul dintre noile cântece sună așa: Niciodată nu voi fi perfectă, dar cel puțin acum sunt curajoasă!”, mai precizează artista.

Un comentariu

Trending