Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Adam Levine (Maroon 5): Toți criticii muzicali sunt idioți

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 apare pe coperta ultimului număr Inked Magazine. Artistul face niște afirmații dure la dresa criticilor de muzică, întrucât dezaprobă stilul abordat de Maroon 5 pe noul album, Overexposed.
Adam Levine pe coperta Inked Magazine

Adam Levine pe coperta Inked Magazine

Inked Magazine este una dintre cele mai cunoscute publicații destinată celor pasionați de tatuaje, iar Adam Levine, vocea de la Maroon 5 apare pe coperta ultimului număr. Artistul a realizat o sesiune foto în care adoptă un stil clasic, care evidențiează tatuajele numeroase de pe brațele sale. Mai jos puteți vedea un filmuleț din timpul foto shooting-ului.

Adam Levine pe coperta Inked Magazine

Adam Levine pe coperta Inked Magazine

Levine, care este și judecător la emisiunea The Voice, a oferit și un interviu revistei Inked Magazine. Legat de recenziile negative privind noul album Maroon 5, Overexposed, artistul a declarat că toți criticii muzicali sunt idioți, relatează site-ul WetPaint.com.

 „Îmi place ideea de a crea conexiuni cu grupuri mari de oameni. Asta urmăresc când compun muzică. Aș prefera să pot să merg în Indonezia și să cânt o piesă pe care toată lumea să o fredoneze, decât să mă ascund și să cânt într-un club mic”, a mai precizat Levine.

Să nu uităm că pe noul material al formației apare și o piesă compusă de Mariu MogaThe Man Who Never Lied. În plus, în ciuda criticilor nefavorabile, single-ul Payphone feat. Wiz Khalifa se bucură de succes, iar videoclipul piesei este nominalizat la Premiile MTV VMA, la categoria Cel Mai Bun Clip Pop.

Inked Magazine este o revistă glossy despre tatuaje și lifestyle care acoperă subiecte din muzică, modă, artă, sport și nu numai. Aceasta a fost înființată în America, în 2004 și a avut pe coperta sa artiști precum Ozzy Osbourne, Tracy Morgan, Slash, Kid Cudi și Billie Joe Asmstrong.

Adam Levine pe coperta Inked Magazine

Citește mai multe despre Adam LevineMaroon 5
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Lady Gaga a intrat în linie dreaptă - ultimele 200 de bilete la Tribună

Amatorii de locuri la tribună și fascinați de Lady Gaga ar face bine să se grăbească mai ceva ca Usain...

Închide