Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Adam Levine (Maroon 5): Toți criticii muzicali sunt idioți

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 apare pe coperta ultimului număr Inked Magazine. Artistul face niște afirmații dure la dresa criticilor de muzică, întrucât dezaprobă stilul abordat de Maroon 5 pe noul album, Overexposed.

Publicat

pe

Adam Levine pe coperta Inked Magazine
Adam Levine pe coperta Inked Magazine

Inked Magazine este una dintre cele mai cunoscute publicații destinată celor pasionați de tatuaje, iar Adam Levine, vocea de la Maroon 5 apare pe coperta ultimului număr. Artistul a realizat o sesiune foto în care adoptă un stil clasic, care evidențiează tatuajele numeroase de pe brațele sale. Mai jos puteți vedea un filmuleț din timpul foto shooting-ului.

Adam Levine pe coperta Inked Magazine

Adam Levine pe coperta Inked Magazine

Levine, care este și judecător la emisiunea The Voice, a oferit și un interviu revistei Inked Magazine. Legat de recenziile negative privind noul album Maroon 5, Overexposed, artistul a declarat că toți criticii muzicali sunt idioți, relatează site-ul WetPaint.com.

 „Îmi place ideea de a crea conexiuni cu grupuri mari de oameni. Asta urmăresc când compun muzică. Aș prefera să pot să merg în Indonezia și să cânt o piesă pe care toată lumea să o fredoneze, decât să mă ascund și să cânt într-un club mic”, a mai precizat Levine.

Să nu uităm că pe noul material al formației apare și o piesă compusă de Mariu MogaThe Man Who Never Lied. În plus, în ciuda criticilor nefavorabile, single-ul Payphone feat. Wiz Khalifa se bucură de succes, iar videoclipul piesei este nominalizat la Premiile MTV VMA, la categoria Cel Mai Bun Clip Pop.

Inked Magazine este o revistă glossy despre tatuaje și lifestyle care acoperă subiecte din muzică, modă, artă, sport și nu numai. Aceasta a fost înființată în America, în 2004 și a avut pe coperta sa artiști precum Ozzy Osbourne, Tracy Morgan, Slash, Kid Cudi și Billie Joe Asmstrong.

Adam Levine pe coperta Inked Magazine

Comentează

Trending