Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Actorul din Seinfeld, Jason Alexander apare în noul clip Nickelback, Trying Not To Love You - VIDEOCLIP

Actorul Jason Alexander, cunoscut pentru rolul său din Seinfeld, apare în noul videoclip lansat de Nickelback. Acesta a fost realizat pentru noua piesă Trying Not To Love You.
Nickelback - Try Not To Love You Video

Secevență clip Nickelback - Try Not To Love You

Actorul Jason Alexander, cunoscut pentru rolul său din Seinfeld, apare în noul videoclip lansat de Nickelback. Acesta a fost realizat pentru noua piesă Trying Not To Love You și poate fi văzut mai jos.

Nickelback - Try Not To Love You Video

Secevență clip Nickelback - Try Not To Love You

Cunoscut ca simpaticul George Costanza din celebrul serial de televiziune american, actorul interpretează rolul lui Bud, un angajat la o cafenea ce vrea să o cucerească pe actrița Brooke Burns din Baywatch cu o cană de cafea „stilată” și gustoasă.

Exact când îi servește cafeaua realizată cu mare grijă și pricepere, intră în cafenea un „adversar” (interpretat tot de Jason Alexander) mult mai îndrăzneț care vrea de asemenea să o cucerească pe Brooke Burns. Astfel începe un adevărat duel al cafelelor între cei doi.

Lansat la sfârșitul săptămânii trecute, videoclipul nu a fost primit prea bine nici de fanii formației, nici de fanii actorului. Voi ce părere aveți?

 Clip Oficial: Nickelback - Trying Not To Love You

Citește mai multe despre Nickelback
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden va lansa noul album pe 13 noiembrie

După ce membrii Soundgarden s-au reunit în 2010 și au finalizat la începutul acestui an înregistrările pentru noul album care...

Închide