Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Actorul din Seinfeld, Jason Alexander apare în noul clip Nickelback, Trying Not To Love You - VIDEOCLIP

Actorul Jason Alexander, cunoscut pentru rolul său din Seinfeld, apare în noul videoclip lansat de Nickelback. Acesta a fost realizat pentru noua piesă Trying Not To Love You.

Publicat

pe

Nickelback - Try Not To Love You Video
Nickelback - Try Not To Love You Video

Actorul Jason Alexander, cunoscut pentru rolul său din Seinfeld, apare în noul videoclip lansat de Nickelback. Acesta a fost realizat pentru noua piesă Trying Not To Love You și poate fi văzut mai jos.

Nickelback - Try Not To Love You Video

Secevență clip Nickelback - Try Not To Love You

Cunoscut ca simpaticul George Costanza din celebrul serial de televiziune american, actorul interpretează rolul lui Bud, un angajat la o cafenea ce vrea să o cucerească pe actrița Brooke Burns din Baywatch cu o cană de cafea „stilată” și gustoasă.

Exact când îi servește cafeaua realizată cu mare grijă și pricepere, intră în cafenea un „adversar” (interpretat tot de Jason Alexander) mult mai îndrăzneț care vrea de asemenea să o cucerească pe Brooke Burns. Astfel începe un adevărat duel al cafelelor între cei doi.

Lansat la sfârșitul săptămânii trecute, videoclipul nu a fost primit prea bine nici de fanii formației, nici de fanii actorului. Voi ce părere aveți?

 Clip Oficial: Nickelback - Trying Not To Love You

Comentează

Trending