Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Accesul la concertul RHCP - HARTĂ

Harta de acces la concertul Red Hot Chili Peppers de pe 31 august - Arena Națională, detalii despre vreme, program și regulile de acces.
concurs invitatii rhcp

În curând fanii din România vor avea ocazia să vadă show-ul celor de la Red Hot Chili Peppers. Trupa va concerta pe 31 august pe Arena Națională, spectacolul fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent album lansat, I'm With You.

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers (Foto: www.facebook.com)

Porțile se deschid începând cu ora 17:00. Accesul se face prin cele 3 intrări amenajate, în funcție de zona în care au fost achiziționate biletele (vezi harta mai jos) după cum urmează:

  • posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială vor avea acces în locație pe la intrarea din Str. Maior Coravu
  • posesorii de bilete în zona Gold Circle vor avea acces în locație pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
  • posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est și Peluza Sud vor avea acces în locație pe la intrarea din Bd. Basarabia
Hartă acces Concertul RHCP, Arena Națională București

Hartă acces Concertul RHCP, Arena Națională București

Trupele din deschidere, AAAK și Grimus își vor începe recitalurile la scurt timp după ora 17:00, iar cei de la Red Hot Chili Peppers vor urca pe scenă după lăsarea întunericului, adică aproximativ în jurul orei 20:00.

Vremea în ziua de 31 august se anunță însorită și călduroasă, cu maxima de 30 de grade și fără șanse de ploaie. Indiferent de vreme, nu uitați că accesul cu umbrele este strict interzis la concert, fiind recomandate pelerinele de ploaie.

Reguli acces concert RHCP

În incinta locației nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi, mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri și căsti de motor, cu mențiunea că nu vor exista cutii de valori în locație.

În zona de concert, pentru fluidizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.

Bilete concert RHCP

Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre, vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.

Biletele la concert mai pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului. Mai sunt disponibile bilete la în tribune și peluză la prețuri începând de la 155 de lei. În ziua evenimentului biletele se pot cumpăra, în limita stocului disponibil, doar de la casele de bilete amenajate la întrările din incinta Arenei Naționale.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Changing Skins lansează albumul de debut

Changing Skins se pregătește să dezvăluie albumul de debut. Acesta poartă numele formației și va fi lansat în cadrul unui...

Închide