Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

A doua zi de Summer Well 2012 - ANULATĂ OFICIAL

Din păcate, festivalul Summer Well 2012 nu a scăpat de dezlănțuirea naturii, iar concertele programate în cea de-a doua zi s-au anulat oficial. Ploile abundente din ultimele zile și mai ales cea din noaptea de sâmbătă spre duminică au forțat organizatorii să oprească festivalul, terenul din jurul scenei devenind nesigur.

Publicat

pe

Din păcate, festivalul Summer Well 2012 nu a scăpat de dezlănțuirea naturii, iar concertele programate în cea de-a doua zi s-au anulat oficial. Ploile abundente din ultimele zile și mai ales cea din noaptea de sâmbătă spre duminică au forțat organizatorii să oprească festivalul, terenul din jurul scenei devenind nesigur. Siguranța spectatorilor ar fi fost periclitată. După cum am anunțat mai devreme, Stone Roses a comunicat anularea concertului programat pentru diseară.

Autobuzele puse la dispoziție pentru deplasarea spectatorilor din Piața Victoriei spre Buftea au fost de asemenea oprite.

Recuperarea banilor pe abonamentele Summer Well

Începând de miercuri, 15 august 2012, ora 12:00, cei care doresc își vor putea recupera 50% din valoarea abonamentelor de la magazinele de unde acestea au fost cumparate. Cei care și-au cumpărat biletele online sunt rugați să trimită un e-mail pe adresele [email protected] sau [email protected], în funcție de site-ul de pe care au cumpărat biletele.

Urmăriți fotografii din timpul concertelelor HURTSPatrick WolfThe Asteroids Galaxy Tour.

Ploaia a creat dificultăți organizatorilor Summer Well încă din prima zi. Cu puțină atenție, spectatorii puteau ocoli bălțile formate în zona de concert. Starea de spirit nu a fost afectată de murdărirea pantofilor, recitalul Hurts meritând pe deplin deplasarea la Buftea. Din păcate, ploaia de peste noapte a înnecat la propriu terenul.

Ploaia a afectat Summer Well 2012. Cea de-a doua zi de festival nu se mai ține.

Ploaia a afectat Summer Well 2012 - imagine din prima zi. Cea de-a doua zi de festival nu se mai ține.

3 comentarii

Trending