Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

79000 de spectatori la Festivalul Peninsula 2012

Cea de a zecea ediţie a celui mai mare festival din ţară, Peninsula, a atras în cele 4 zile de desfăşurare un total de 79.000 de spectatori, 3000 de peninsulari alegând camparea pe malul Mureșului. Concertele şi petrecerile animate de DJ-i, de duminică, s-au desfăşurat cu un public însetat de distracţie în grațiile vremii, ploaia ocolind, până noaptea târziu, zona festivalului.

Publicat

pe

Imagine cu publicul Peninsula 2012
Imagine cu publicul Peninsula 2012 │ FOTO: www.peninsula.ro

Cea de a zecea ediţie a celui mai mare festival din ţară, Peninsula, a atras în cele 4 zile de desfăşurare un total de 79.000 de spectatori, 3000 de peninsulari alegând camparea pe malul Mureșului. Concertele şi petrecerile animate de DJ-i, de duminică, s-au desfăşurat cu un public însetat de distracţie în grațiile vremii, ploaia ocolind, până noaptea târziu, zona festivalului.

Imagine cu publicul Peninsula 2012

Imagine cu publicul Peninsula 2012 │ FOTO: www.peninsula.ro

Scena cu cei mai mulţi spectatori a rămas Main Stage, unde metalul a pus stăpânire încă de la orele târzii ale după-amiezii, cu show-ul celor de la Trooper, urmat de concertul Subscribe, formaţie ce a revenit la Peninsula. Rafalele de vânt au rezonat cu rifurile, atracţia serii fiind concertul finlandezilor de la Children Of Bodom.

Children of Bodom la Peninsula 2012

Children of Bodom la Peninsula 2012 │ FOTO: www.peninsula.ro

Pentru fanii muzicii metal acest concert a fost punctul culminant al festivalului, mai ales pentru că au avut ocazia să asculte o legendă vie a acestui gen muzical şi anume pe chitaristul Alexi Laiho. Acesta are un stil original de a cânta la chitară, care a introdus publicul din faţa scenei în atmosfera nemiloasă a metalului gothenburghian.

Babylon Circus la Peninsula 2012

Babylon Circus la Peninsula 2012 │ FOTO: www.peninsula.ro

Zona Kiss Terrace a aparţinut duminică francezilor. Trupa Babylon Cyrcus şi-a încheiat un turneu de trei ani cu spectacolul de la Peninsula, mărturisind publicului să sunt extrem de fericiţi că au şansa să arate unor spectatori atât de entuziasmaţi cât de dansabilă e muzica lor. La miezul nopţii muzica electro a preluat frâiele distracţiei, însă tot francezii au fost responsabili de livrarea dozei  de energie către public: duo-ul Dirtyphonics a mixat timp de circa 2 ore drum and bass.

Pitchin Dirtyphonics la Peninsula 2012

Pitchin Dirtyphonics la Peninsula 2012 │ FOTO: www.peninsula.ro

La Ciuc Music Live Stage ritmurile punk irlandeze semnate Firkin au ridicat chiar şi pe cei sceptici cu privire la această combinaţie, la dans, iar cortul de muzică electronică Freedom Music Arena, precum şi Booha Academy şi W Freedom Music Experience au fost sub asediul petrecăreţilor care au dansat atât pe setul Myon&Shane 54 cât şi pe melodiile din playlistul celorlalte locaţii muzicale. Petrecerea a ţinut până dimineaţa, fapt ce a contribuit la realizarea unui consum record de bere la Peninsula - peste 500 de hectolitrii de bere.

La Zona Artei au fost în ultima seară circa 500 de persoane care au fost prezente la spectacolu de teatru, la cursul şi prezentarea de salsa şi la spectacolul de dans cu foc. Competiţiile sportive au constat în concursuri de la fotbal, baschet, tenis de masă, tir cu arcul samd, antrenând peste o mie de peninsulari.

Trending