Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

3 piese noi Lana Del Rey - AUDIO

Trei piese noi semnate Lana Del Rey au apărut pe internet. Acestea se intitulează Big Bad Wolf, Playing Dangerous și Afraid și le puteți asculta pe InfoMusic.
Lana Del Rey

Trei piese noi semnate Lana Del Rey au apărut pe internet. Acestea se intitulează Big Bad Wolf, Playing Dangerous și Afraid, iar mai jos le puteți asculta.

Lana Del Rey

Lana Del Rey

Piesele nu au fost lansate oficial de artistă și nici nu au fost postate pe canalul oficial de YouTube al Lanei Del Rey. În schimb, 2 dintre cântece sunt postate de o persoană care, potrivit contului său de Facebook, lucrează pentru Universal Music Group, iar Lana Del Rey aparține de casa de discuri Interscope care face parte din Universal Music Group. Deci, se poate ca melodiile să fi apărut prin metode mai puțin ortodoxe sau, de fapt, să avem de-a face cu o strategie de PR.

Recent, Lana Del Rey a semnat un contract cu cei de la Jaguar pentru a fi imaginea noului model F-Type ce se pregătește de lansare. În același timp, artista apare în noile reclame H&M din Suedia.

Lana Del Rey - Big Bad Wolf

Lana Del Rey - Playing Dangerous

 Lana Del Rey - Afraid

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Legile naturii surprinse în noul clip The Joy Formidable, Wolf’s Law - VIDEOCLIP

The Joy Formidable a lansat videoclipul noului single Wolf's Law. Filmat alb-negru, clipul prezintă niște imagini extraordinare, cutremurătoare și emoționante...

Închide