Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

19000 de oameni la Peninsula 2012 pentru Tinie Tempah și Timo Maas

Cea de-a doua zi de festival Peninsula a strâns lumea în jurul concertului rapperului Tinie Tempah. Află cum a reacționat publicul.

Publicat

pe

Peninsula 2012 - Ziua a doua
Peninsula 2012 - Ziua a doua

Festivalul Peninsula a continuat vineri în prezența a 19000 de oameni veniți la Târgu Mureș să trăiască un weekend pe muzică alături de artiștii celor 6 locații. Tinie Tempah a fost headlinerul scenei principale, iar Timo Maas a răspuns setei de distracție cu un DJ set caracteristic.

Peninsula 2012 - Ziua a doua

Peninsula 2012 - Ziua a doua

Marea parte a publicului s-a concentrat la Main Stage, 10000 de spectatori asistând la concertul lui Tinie Tempah. Foarte mulți erau pe poziții cu o jumătate de oră înainte începerii recitalului. Tempah a marcat pe 24 august prima sa vizită în România. Raperul britanic a fost însoţit de DJ Charlesy. Cei doi au rămas uimiţi de mulţimea care îi aştepta şi nu au dezamăgit publicul, livrând un show excelent.

Tinie Tempah în cea de-a doua zi Peninsula 2012

Tinie Tempah în cea de-a doua zi Peninsula 2012

Piesa binecunoscută Written In The Stars a fost apogeul concertului, iar publiculul a cântat aproape singur toată melodia,  spre deliciul artiştilor de pe scenă.

Peninsula 2012 - Rotfront pe 24 august

Peninsula 2012 - Rotfront pe 24 august

Kiss Terace a fost gazda unei petreceri incendiare începută de trupa Rotfront, care a cântat timp de aproape două ore, creând o atmosferă în care cu toţii se distrau de minune. Nemții au comunicat cu publicul pe care l-au convins să cânte şi să danseze în stilul lor. Noptea a stat sub semnul dubstep-ului britanic semnat Emalkay, care a simţit ce înseamnă să aibă "full house" la Peninsula.

La Freedom Music Arena, cunoscutul Timo Maas a fost gazda petrecerii de la miezul nopţii, fanii acestui gen de muzică şi iubitorii de cluburi având parte de un set de nota zece.

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Peninsula 2012
Festivaluri joi, 23 august 2012

Peninsula 2012

Loc
Complexul Weekend
Comentează

Trending