Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Zakk Wylde și-a numit fetița Sabbath

Zakk Wylde, chitaristul care alături de trupa sa, Black Label Socienty a susţinut un concert acum o săptămână la Rock the City, a devenit tătic pentru a patra oară.

Publicat

pe

Zakk Wylde
Zakk Wylde │ FOTO: www.facebook.com

Zakk Wylde, chitaristul care alături de trupa sa, Black Label Socienty a susţinut un concert acum o săptămână la Rock the City, a devenit tătic pentru a patra oară.

Zakk Wylde

Zakk Wylde │ FOTO: www.facebook.com

Soţia sa, Barbaraanne, a adus pe lume pe 4 iulie o fetiţă perfect sănătoasă ce va purta numele de Sabbath, asta apropo de numele ciudate date de vedete copiilor lor. Sabbath Page Wielandth Wylde mai are 3 fraţi, Hayley Rae, Hendrix şi Jesse.

Numele fetiţei este inspirat după cum probabil v-ați dat seama Black Sabbath, trupa al cărei lider este Ozzy Osbourne şi care de curând s-a reunit în formula originală.

Comentează

Muzică nouă

Ozzy Osbourne lansează prima piesă din 2024, "Crack Cocaine" - AUDIO

Ozzy Osbourne îşi continuă recuperarea înainte să spere la concerte în perioada următoare, dar între timp lansează muzică nouă. Artistul a colaborat cu Billy Morrison şi Steve Stevens, lansând piesa "Crack Cocaine".

Publicat

pe

Videoclip Ozzy Osbourne Crack Cocaine
Videoclip Ozzy Osbourne Crack Cocaine │ FOTO: Ozzy Osbourne

Îl vedem pe "Prinţul Întunericului" într-un videoclip în care stă pe un fotoliu din piele şi cântă dramatic despre vicii. Mai precis despre "Crack Cocaine", drogul care a făcut atât de multe victime în anii '80. Piesa îi aparţine de fapt lui Billy Morrison, care va lansa "The Morrison Project", al treilea său album solo şi primul din 2015 pe 19 aprilie.

Pentru cei cărora nu le sună familiar numele, Morrison este un chitarist, solist şi compozitor britanic. E cunoscut mai degrabă drept chitaristul lui Billy Idol (chitară ritm) din ultimii 15 ani, alături de chitaristul principal, Steve Stevens. A mai fost şi basist în cadrul The Cult. Acum e gata să ne ofere 12 piese noi, pe care a colaborat cu Ozzy Osbourne, Billy Idol, DMC şi Al Jourgensen de la Ministry.

Lista e mult mai lungă şi îi include şi pe chitaristul John 5, care a pornit la Marilyn Manson şi a ajuns la Motley Crue, dar şi Steve Vai şi Tommy Clufetos.

În videoclipul oficial "Crack Cocaine" apar Ozzy Osbourne, Stevens, dar şi Clufetos la tobe. Plus o muză blondă care se luptă cu adicţia. Acest track este primul cu Ozzy la voce din 2022 încoace. Pe atunci muzicianul lansa albumul "Patient Number 9", care i-a adus două premii Grammy, pentru "Cel mai bun album rock" şi "Cea mai bună reprezentaţie metal".

Se pare că noua piesă a fost scrisă în doar 20 de minute, inspiraţia venind pe loc. Chitariştii au pornit de la ideea unui "riff Ozzy". Între timp Osbourne a acordat celor de la Rolling Stone un interviu, în care a spus că ar vrea să revină la concerte live, dar nu se poate ridica din scaun şi sta drept în acest moment.

Artistul are 75 de ani şi a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame în 2006.

Citește în continuare

Industria muzicala

VIDEO: Brian May și Tony Iommi au interpretat împreună o porțiune din piesa "Paranoid"

Legendarii chitariști Brian May (Queen) și Tony Iommi (Black Sabbath) și-au unit forțele pentru un scurt moment muzical. Cei doi au interpretat cunoscutul riff din piesa "Paranoid", ca parte a unui episod din seria documentară "Greatest Guitar Riffs". Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Brian May și Tony Iommi
Brian May și Tony Iommi │ FOTO: captură YouTube / Guitar World

Brian May și Tony Iommi au stat la povești muzicale în cadrul unui episod din seria "Greatest Guitar Riffs". Proiectul, compus din trei părți, analizează unele dintre cele mai faimoase riff-uri din istoria muzicii. Mai mult, telespectatorii sunt acompaniați în această călătorie de trei chitariști legendari - Tony Iommi de la Black Sabbath, Andy Summers de la The Police și Nancy Wilson de la Heart.

În episodul care îl are ca protagonist pe Iommi, apare și Brian May. Cei doi își amintesc cu nostalgie de trecut, de prima lor întâlnire de la începutul anilor '70, Iommi declarând că au fost "cei mai buni prieteni de atunci".

Când May îl întreabă pe Iommi de unde vin toate riff-urile sale grozave, muzicianul îi răspunde:

"Cred că din interior. În mod normal, ne vedeam de treabă și cântam ceva, iar Ozzy [Osbourne] spunea: <<Ce dracu e asta?>>. Dar pur și simplu se simțea firesc."

Apoi, artiștii intră într-o discuție despre "Paranoid" și Tony Iommi povestește modul în care cântecul a fost o adăugare de ultimă oră la cel de-al doilea album al trupei, care a ajuns să fie intitulat "Paranoid". În cele din urmă, Iommi începe să cânte cunoscutul riff al piesei, iar May i se alătură. La final, acesta spune în glumă:

"Este un riff bun! Va ajunge departe!"

Tony Iommi a dezvăluit recent că lucrează la muzică nouă, probabil pentru un viitor album solo. Între timp, Brian May are o serie de concerte în Japonia programate pentru luna februarie alături de Queen + Adam Lambert.

VIDEO: Brian May și Tony Iommi - Paranoid

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending