Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Young Guns ne dezvăluie secretele din camera de hotel în noul clip Towers - VIDEOCLIP

Tânăra trupă de rock alternativ din Marea Britanie, Young Guns, a lansat un nou videoclip pentru piesa Towers. Videoclipul este filmat dintr-un singur unghi şi reprezintă un colaj de secvenţe dintr-o cameră de hotel prin care se perindă diverse personaje.
Young Guns - Towers Video

Secvenţă clip Young Guns - Towers

Tânăra trupă de rock alternativ din Marea Britanie, Young Guns, a lansat un nou videoclip pentru piesa Towers. Clipul este filmat dintr-un singur unghi şi reprezintă un colaj de secvenţe dintr-o cameră de hotel prin care se perindă diverse personaje.

Young Guns - Towers Video

Secvenţă clip Young Guns - Towers

Astfel, vedem un bărbat care îşi cheamă o prostituată, un cuplu care se ceartă, un alt bărbat care se droghează şi unu care are atacuri de furie.

Towers este cel de-al 4-lea single extras de pe albumul Bones, lansat la începutul anului, şi este programat să apară pe 27 august. Grupul a luat mare avânt în 2012, în special datorită clipului Bones, care a strâns în doar 2 săptămâni peste 80.000 de vizualizări.

Clip Oficial: Young Guns - Towers

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Autografe înaintea concertului Suicide Silence din club Fabrica - VEZI PROGRAM

Duminică, pe 22 iulie 2012, grupul american Suicide Silence va cânta la cea de-a doua editie a Mighty Owl Festival...

Închide