Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

YellLow și Lights out! live în club Control

Pe 26 iulie în club Control, alternativii de la YellLow vor reveni pe scenă într-o formulă nouă și cu o abordare ușor diferită. Concertul lor va fi deschis de Lights Out! din Cluj - noua revelație din alternativul romanesc, remarcată printr-un sound indie/psychedelic complex și matur, în ciuda vârstelor cvasi – adolescentine ale membrilor.
yelllow si lights out in club control

Pe 26 iulie în club Control, alternativii de la YellLow vor reveni pe scenă într-o formulă nouă și cu o abordare ușor diferită. Concertul lor va fi deschis de Lights Out! din Cluj - noua revelație din alternativul românesc, remarcată printr-un sound indie/psychedelic complex și matur, în ciuda vârstelor cvasi – adolescentine ale membrilor. Detalii despre locație și acces găsiți în pagina concertului din agendă.

yelllow si lights out in club control

Proiectul YellLow a pornit la drum în 2010 de la ideea unei continue dihotomii între analog și digital în muzică: Yell (sunet digital, acut) + Low (bass, downtempo). Din componența inițială a rămas doar Andi (clapă, sampler, efecte și alte jucării), căruia i s-au alăturat Luiza la voce, Radu la bass și bateristul Alexe Alexandru (care a mai cântat și alături de Blue Nipple Boy).

Muzica YellLow este un mix electronic de sunete groove cu linii melodice alternative sau sample-uri trip-hop, un melanj de stiluri specific perioadei de pop-revival. În prezent, trupa lucrează la o nouă piesă alături de o mare casă de producție, momentan nedezvăluită public.

Tinerii care vor aprinde seara în Control - Lights Out! - au lansat primul videoclip pe 2 iulie.  Mirror este un clip filmat și editat de către tânărul artist vizual Sebastian Florea, student la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. Cu acest material, trupa a participat la concursul RØDE Rocks și s-a calificat în finală printre primii 10 (din 500 participanți din 43 de țări).  Vă invităm să îl urmăriți în continuare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lights Out!
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
byron a lansat videoclipul noii piese Road Trip

Cea mai nouă melodie byron se numește Road Trip și va fi inclusă în 2013 pe următorul disc al trupei....

Închide