Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

YellLow și Lights out! live în club Control

Pe 26 iulie în club Control, alternativii de la YellLow vor reveni pe scenă într-o formulă nouă și cu o abordare ușor diferită. Concertul lor va fi deschis de Lights Out! din Cluj - noua revelație din alternativul romanesc, remarcată printr-un sound indie/psychedelic complex și matur, în ciuda vârstelor cvasi – adolescentine ale membrilor.

Publicat

pe

yelllow si lights out in club control
yelllow si lights out in club control

Pe 26 iulie în club Control, alternativii de la YellLow vor reveni pe scenă într-o formulă nouă și cu o abordare ușor diferită. Concertul lor va fi deschis de Lights Out! din Cluj - noua revelație din alternativul românesc, remarcată printr-un sound indie/psychedelic complex și matur, în ciuda vârstelor cvasi – adolescentine ale membrilor. Detalii despre locație și acces găsiți în pagina concertului din agendă.

yelllow si lights out in club control

Proiectul YellLow a pornit la drum în 2010 de la ideea unei continue dihotomii între analog și digital în muzică: Yell (sunet digital, acut) + Low (bass, downtempo). Din componența inițială a rămas doar Andi (clapă, sampler, efecte și alte jucării), căruia i s-au alăturat Luiza la voce, Radu la bass și bateristul Alexe Alexandru (care a mai cântat și alături de Blue Nipple Boy).

Muzica YellLow este un mix electronic de sunete groove cu linii melodice alternative sau sample-uri trip-hop, un melanj de stiluri specific perioadei de pop-revival. În prezent, trupa lucrează la o nouă piesă alături de o mare casă de producție, momentan nedezvăluită public.

Tinerii care vor aprinde seara în Control - Lights Out! - au lansat primul videoclip pe 2 iulie.  Mirror este un clip filmat și editat de către tânărul artist vizual Sebastian Florea, student la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. Cu acest material, trupa a participat la concursul RØDE Rocks și s-a calificat în finală printre primii 10 (din 500 participanți din 43 de țări).  Vă invităm să îl urmăriți în continuare.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

yelllow si lights out in club control
Concerte joi, 26 iulie 2012

YellLow, Lights Out!

Loc
Club Control

Trending