Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Viața lui Freddie Mercury ilustrată în cartea The Great Pretender: A Life in Pictures

Instantanee din viata lui Freddie Mercury in cartea biografica The Great Pretender: A Life In Pictures.
Freddie Mercury - The Great Pretender

Freddie Mercury - The Great Pretender

Fostul frontman Queen, legendarul Freddie Mercury este încă în inimile fanilor, iar aceștia vor fi răsfățați în acest an. Ca bonus al lansării documentarului The Great Pretender, care este o cronică a vieții marelui muzician, va fi lansată și cartea The Great Pretender: A Life In Pictures.

Freddie Mercury - The Great Pretender

Freddie Mercury - The Great Pretender

Conform website-ului oficial al trupei, cartea va fi disponibilă în librării pe 3 septembrie și va oferi fanilor o viziune mai detaliată asupra vieții lui Freddie Mercury de pe scenă, dar și din afara ei. Cartea include poze din copilăria sa, din perioada în care a cântat alături de Queen, dar și din perioada carierei solo.

Pe lângă carte, cumpărătorii vor primi și un CD cu o înregistrare de o oră a unui interviu oferit lui Mary Turner de la postul de radio Off the Record, în care Freddie povestește întâmplări din viața sa personală și experiențele alături de una dintre cele mai celebre trupe ale lumii.

Documentarul The Great Pretender va apărea pe DVD și Blu-ray pe 23 septembrie. Inclus în pachet, cumpărătorii vor primi și albumul Barcelona: Special Edition. În data de 28 august va fi lansat și un box set Queen ce va purta numele Greatest Video Hits.

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert aniversar TROOPER pe 2 noiembrie la Bucureşti - UPDATE

Trooper va marca un deceniu de la lansarea albumului simbol TROOPER I. Rockerii din troopă vor porni din toamnă în...

Închide