Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Un nou turneu Michael Flatley’s Lord Of The Dance va cuprinde 7 orașe din România

România a intrat în grațiile lui Michael Flatley după succesul fulminant înregistrat anul trecut. Trupa de dansatori Lord Of The Dance va reveni în 7 orașe. Prima locație anunțată de organizatorii turneului este Iași.
Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

România a intrat în grațiile lui Michael Flatley după succesul fulminant înregistrat anul trecut. Trupa de dansatori Lord Of The Dance va reveni în 7 orașe. Prima locație anunțată de organizatorii turneului este Iași. Pe 15 octombrie la Sala Polivalentă, irlandezii vor dansa din nou în celebra confruntare dintre bine și rău. Spectacolul Lord Of The Dance din 2011 din capitala culturală a Moldovei a fost declarat sold-out cu câteva zile înainte.

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011)

Noul turneu Lord Of The Dance în România din va ține o săptămână, între 9 și 16 octombrie 2012. Project Events va anunța lista celorlalte 6 orașe în perioada următoare.

Considerați o minune a lumii moderne, dansatorii irlandezii au fost putut fi urmăriți de-a lungul carierei de milioane de oameni din întreaga lume, chiar dacă trupele de spectacol au suferit schimbări de componență. Din povestea pusă în scenă de irlandezi nu vor lipsi eterna lupta dintre bine și rău, personajele malefice care încearcă să împiedice împlinirea dragostei, dar și cele pozitive care luptă pentru apărarea celor mai slabi. Spectacolul are două acte, dansul fiind îmbinat cu muzică celtică, efecte vizuale și costumații speciale.

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011)

Urmăriți fotografiile și cronica noastră în urma unei reprezentații Lord Of The Dance la București în 2011.

Citește mai multe despre Lord Of The Dance
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AC/DC a zguduit Iranul o noapte întreagă

Se pare că fanii AC/DC sunt niște adevărați ”drăcușori”. Zilele trecute a fost virusate o serie de unități nucleare din...

Închide