Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Trupa Desant va cânta alături de Kempes și Rezident Ex la Arenele Romane

Desant va deschide concertul pe care Ovidiu Kempes şi trupa sa, Rezident Ex, îl vor susţine pe 21 septembrie la Arenele Romane.

Publicat

pe

Desant
Desant

Desant va deschide concertul pe care Ovidiu Kempes şi trupa sa, Rezident Ex, îl vor susţine pe 21 septembrie la Arenele Romane. Evenimentul, singurul din capitală, va însemna revenirea pe scenă a fostului solist Cargo după o pauză de 8 ani.

DesantMesajul Desant pentru fani este:

„Show-ul din septembrie, va însemna lansarea oficială a formaţiei, şi se va concretiza în forma unui adevărat asediu rock la Arenele Romane”.

Desant a luat naștere 2010 la Timişoara în formula Alin Achim (bas), Mihai Dobrescu (tobe), Tibi Săulescu (chitară), Alex Anca (voce) și Vlad Toma (clape) și a lansat single-ul de debut, Zbor, în 2011. Formația propune un sound hard-heavy de calitate, energic, cu versuri simple, adresate publicului larg. Fiecare membru al grupului are în spate un istoric muzical interesant: Alin Achim a cunoscut consacrarea cu Cargo, trupa alături de care a petrecut 13 ani; Mihai Dobrescu a trecut pe la Black Roses, Intercity şi Ego, chitaristul Tibi Săulescu a mai făcut parte din Lost Leaves, The Spirit şi Regal, solistul Alex Anca a mai cântat în Old No 7, Radioactiv şi Pandora, iar Vlad Toma a fost implicat în proiecte muzicale alături de Staccato, Lex, Darken My Grief.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO, magazinul Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi online pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro la următoarele preţuri:

  • Acces general – 60 lei
  • Bilete VIP – 100 lei (întâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti)

Pe lângă reprezentația de la Arenele Romane, Rezident Ex și-a mai confirmat prezența și la Folk You 2012.

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

RezidentEX_arene
Concerte vineri, 21 septembrie 2012

Kempes și Rezident Ex

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending