Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Top 10 piese GN'R alese de voi. Câștigătorii boxset-urilor Chinese Democracy - VIDEOCLIPURI

Au fost aleși câștigătorii celor 2 boxset-uri Guns N' Roses - Chinese Democracy și am realizat un TOP 10 cu piesele GN'R propuse de cei care au participat la concursul InfoMusic.
Boxset GUNS N'ROSES - Chinese Democracy

Boxset GUNS N'ROSES - Chinese Democracy

Urmărește-ne pe

Norocoșii ce se vor brandui cu însemnele Guns N' Roses sunt:
Andrei Străchinescu și Anca Alexandrescu.

Fiecare boxset conţine cel mai recent album lansat de trupă, Chinese Democracy (2008), un tricou, un breloc, o bandană şi o cataramă de curea. Premiile au fost oferite de Universal Music România prin getmusic.ro.

Boxset GUNS N'ROSES - Chinese Democracy

Boxset GUNS N'ROSES - Chinese Democracy

În cadrul concursului, fanii GN'R ne-au spus ce piese și-ar dori să asculte live în concertul de la București. La final am tras linia, am numărat și am realizat un TOP 10 GN'R cu piesele propuse, pe care îl puteți vedea în paginile următoare.

Guns N' Roses a concertat pentru a 2-a oară la Romexpo București. Spectacolul a încheiat cea de-a 3-a zi a festivalului Rock the City 2012. De această dată, fanii nu i-au mai așteptat 2 ore pe Axl Rose și colegii săi, iar sunetul a fost cu mult mai bun decât în urmă cu 2 ani. GN'R a cântat aproape 3 ore, iar Axl Rose a fost extrem de activ pe scenă. Îți recomandăm să citești recenzia concertului și să urmărești galeria de fotografii.

Top 10 GN'R:

1. Sweet Child O' Mine

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Distance, piesă nouă Kelis - AUDIO

După ce a anunțat că lucrează la al 6-lea disc, Kelis dezvăluie o nouă piesă. Intitulată Distance, melodia a fost...

Închide