Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Toate-s la fel - single și videoclip nou de la Paraziții feat. Daniel Lazăr

Noua piesă de la Paraziții pe care o vom tot auzi în perioada următoare este un featuring alături de Daniel Lazăr și poartă numele Toate-s la fel.
Parazitii feat Daniel Lazar - Toate-s la fel

Noua piesă de la Paraziții pe care o vom tot auzi în perioada următoare este un featuring alături de Daniel Lazăr și poartă numele Toate-s la fel. Fanii au avut ocazia să asculte pentru prima oară noul single în cadrul turneului Ursus Evolution, iar acum experiența este îmbogățită cu un nou videoclip regizat de FreakaDaDisk.

Parazitii feat Daniel Lazar - Toate-s la fel

Piesa marchează prima colaborare a băieților de la Paraziții cu Daniel Lazăr, despre care Cheloo spune că se potrivește perfect cu 20CM Records.

„Cei care se aseamănă se adună. Daniel Lazăr este o voce foarte bună dar ce este și mai important are doza de nebunie specifică oamenilor din familia 20CM Records. Ne-am sunat, ne-am găsit în studio, restul deja este istorie."

Cheloo

Daniel se declară foarte entuziasmat de această colaborare și anunță că această colaborare nu se va opri aici. Ei au lucrat la mai multe piese împreună și probabil le vom auzi în curând.

M-am trezit sunat într-o zi și o voce îmi spune în telefon ” Salut. Sunt Cheloo … De la Paraziții”. Și de acolo totul a decurs absolut normal. Sunt fan Paraziții încă de la începuturile lor și a fost o reală plăcere să descopăr că diferența dintre artist și om nu există. Asta am încercat destul de des să explic cunoscuților și prin diverse interviuri: omul trebuie să se vadă în artist precum și artistul în om. Poți miza atunci pe un bagaj mai mare de sinceritate și firesc. În rest, în studio lucrurile au decurs ca la carte. Nici nu aveau cum altfel. “Toate-s la fel” nu este singura piesă la care am lucrat. Au mai fost niște idei. Pe una dintre ele ne-am rezumat doar la fluierat. Un “cor” de fluieraturi ordonate muzical cu tot tacâmul … terța, cvinta și octava la care Cheloo a exclamat: “Frate, ești mult mai bolnav decât lași să se vadă !!!” 

Daniel Lazăr

Videoclip Paraziții feat. Daniel Lazăr - Toate-s la fel

Mai multe imagini din videoclip:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Daniel LazarParaziții
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noua scenă Harley-Davidson aduce trupe românești la ARTmania 2012 în Piața Mică

ARTmania a ajuns la cea de-a șaptea ediție și anul acesta se extinde cu o nouă scenă pentru artiștii români.

Închide