Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Toate-s la fel - single și videoclip nou de la Paraziții feat. Daniel Lazăr

Noua piesă de la Paraziții pe care o vom tot auzi în perioada următoare este un featuring alături de Daniel Lazăr și poartă numele Toate-s la fel.
Parazitii feat Daniel Lazar - Toate-s la fel

Noua piesă de la Paraziții pe care o vom tot auzi în perioada următoare este un featuring alături de Daniel Lazăr și poartă numele Toate-s la fel. Fanii au avut ocazia să asculte pentru prima oară noul single în cadrul turneului Ursus Evolution, iar acum experiența este îmbogățită cu un nou videoclip regizat de FreakaDaDisk.

Parazitii feat Daniel Lazar - Toate-s la fel

Piesa marchează prima colaborare a băieților de la Paraziții cu Daniel Lazăr, despre care Cheloo spune că se potrivește perfect cu 20CM Records.

„Cei care se aseamănă se adună. Daniel Lazăr este o voce foarte bună dar ce este și mai important are doza de nebunie specifică oamenilor din familia 20CM Records. Ne-am sunat, ne-am găsit în studio, restul deja este istorie."

Cheloo

Daniel se declară foarte entuziasmat de această colaborare și anunță că această colaborare nu se va opri aici. Ei au lucrat la mai multe piese împreună și probabil le vom auzi în curând.

M-am trezit sunat într-o zi și o voce îmi spune în telefon ” Salut. Sunt Cheloo … De la Paraziții”. Și de acolo totul a decurs absolut normal. Sunt fan Paraziții încă de la începuturile lor și a fost o reală plăcere să descopăr că diferența dintre artist și om nu există. Asta am încercat destul de des să explic cunoscuților și prin diverse interviuri: omul trebuie să se vadă în artist precum și artistul în om. Poți miza atunci pe un bagaj mai mare de sinceritate și firesc. În rest, în studio lucrurile au decurs ca la carte. Nici nu aveau cum altfel. “Toate-s la fel” nu este singura piesă la care am lucrat. Au mai fost niște idei. Pe una dintre ele ne-am rezumat doar la fluierat. Un “cor” de fluieraturi ordonate muzical cu tot tacâmul … terța, cvinta și octava la care Cheloo a exclamat: “Frate, ești mult mai bolnav decât lași să se vadă !!!” 

Daniel Lazăr

Videoclip Paraziții feat. Daniel Lazăr - Toate-s la fel

Mai multe imagini din videoclip:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Daniel LazarParaziții
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noua scenă Harley-Davidson aduce trupe românești la ARTmania 2012 în Piața Mică

ARTmania a ajuns la cea de-a șaptea ediție și anul acesta se extinde cu o nouă scenă pentru artiștii români.

Închide