Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Timpul este nemilos în noul clip Soulsavers, Take Me Back Home - VIDEOCLIP

Cât de repede trece timpul şi cât de important este să trăim prezentul deoarece odată ce devine trecut nu mai putem schimba nimic, nu mai putem retrăi acele momente - este mesajul transmis în noul videoclip lansat de trupa britanică Soulsavers.
Rich Machin (Soulsavers) & Dave Gahan (Depeche Mode)

Rich Machin (Soulsavers) & Dave Gahan (Depeche Mode)

Cât de repede trece timpul şi cât de important este să trăim prezentul deoarece odată ce devine trecut nu mai putem schimba nimic, nu mai putem retrăi acele momente - este mesajul transmis în noul videoclip lansat de trupa britanică Soulsavers. (video mai jos)

 Rich Machin (Soulsavers) & Dave Gahan (Depeche Mode)

Rich Machin (Soulsavers) & Dave Gahan (Depeche Mode)

Clipul, realizat pentru piesa Take Me Back Home, este o poveste despre pierderile inevitabile care fac parte din ciclul vieţii. Deşi poate Soulsavers nu este o trupă atât de cunoscută la nivel internaţional, dar vocea de pe melodie o veţi recunoaşte cu siguranţă pentru că este Dave Gahan, de la Depeche Mode.

Cântecul este inclus pe noul album al grupului, The Light The Dead See, lansat în luna mai. Materialul este realizat în colaborare cu Dave Gahan a cărui voce o putem auzi pe toate piesele. În plus, artistul a compus în întregime versurile cântecelor de pe disc.

Clip Oficial: Soulsavers & Dave Gahan - Take Me Back Home

Citește mai multe despre Dave GahanDepeche Mode
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jack White lansează clipul Freedom at 21 - TRAILER

Jack White a postat un trailer în care dezvăluie câteva secvenţe din noul videoclip Fredom at 21.

Închide