Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

The Killers călătorește din Las Vegas în spațiul cosmic, în noul clip Runaways - VIDEOCLIP

După o pauză de 1 an, The Killers prezintă un nou videoclip realizat pentru piesa Runaways. Clipul, regizat de Warren Fu, are niște efecte vizuale spectaculoase ce plasează trupa în spațiu cosmic dar și în orașul natal, Las Vegas.
The Killers - Runaways Video

Secvență clip The Killers - Runaways

După o pauză de 1 an, The Killers prezintă un nou videoclip realizat pentru piesa Runaways. (video mai jos) Clipul regizat de Warren Fu are niște efecte vizuale spectaculoase ce plasează trupa în spațiul cosmic dar și în orașul natal, Las Vegas.

The Killers - Runaways Video

Secvență clip The Killers - Runaways

Runaways a debutat la radiouri la începutul lunii și este primul single extras de viitorul album al grupului. Intitulat Battle Born, noul materialul va fi lansat în septembrie.

The Killers - Battle BornÎnregistrările acestuia au avut loc în studioul trupei din Los Angeles și au durat mai bine de 1 an. De această dată, The Killers a lucrat cu producătorii Steve Lillywhite, Damian Taylor, Brendan O'Brien, Stuart Price și Daniel Lanois.

În afară de Runaways, formația a mai dezvăluit că pe album vor apărea următoarele titluri: Miss Atomic Bomb, Battle Born, Heart of a Girl, Flesh and Bone, Carry Me Home, Here On Out, Here With Me și Rising Tide.

Clip Oficial: The Killers - Runaways

Citește mai multe despre The Killers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cheryl Cole, o femeie fatală și imposibil de cucerit în noul clip Under The Sun - VIDEOCLIP

Cheryl Cole tocmai a lansat noul videoclip pentru piesa Under The Sun. Artista este o adevărată femeie fatală care sfidează...

Închide