Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

The Killers călătorește din Las Vegas în spațiul cosmic, în noul clip Runaways - VIDEOCLIP

După o pauză de 1 an, The Killers prezintă un nou videoclip realizat pentru piesa Runaways. Clipul, regizat de Warren Fu, are niște efecte vizuale spectaculoase ce plasează trupa în spațiu cosmic dar și în orașul natal, Las Vegas.
The Killers - Runaways Video

Secvență clip The Killers - Runaways

După o pauză de 1 an, The Killers prezintă un nou videoclip realizat pentru piesa Runaways. (video mai jos) Clipul regizat de Warren Fu are niște efecte vizuale spectaculoase ce plasează trupa în spațiul cosmic dar și în orașul natal, Las Vegas.

The Killers - Runaways Video

Secvență clip The Killers - Runaways

Runaways a debutat la radiouri la începutul lunii și este primul single extras de viitorul album al grupului. Intitulat Battle Born, noul materialul va fi lansat în septembrie.

The Killers - Battle BornÎnregistrările acestuia au avut loc în studioul trupei din Los Angeles și au durat mai bine de 1 an. De această dată, The Killers a lucrat cu producătorii Steve Lillywhite, Damian Taylor, Brendan O'Brien, Stuart Price și Daniel Lanois.

În afară de Runaways, formația a mai dezvăluit că pe album vor apărea următoarele titluri: Miss Atomic Bomb, Battle Born, Heart of a Girl, Flesh and Bone, Carry Me Home, Here On Out, Here With Me și Rising Tide.

Clip Oficial: The Killers - Runaways

Citește mai multe despre The Killers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cheryl Cole, o femeie fatală și imposibil de cucerit în noul clip Under The Sun - VIDEOCLIP

Cheryl Cole tocmai a lansat noul videoclip pentru piesa Under The Sun. Artista este o adevărată femeie fatală care sfidează...

Închide