Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

The Cult la un pas de moarte în drum spre Slovenia

Membrii formației The Cult au fost implicați ieri într-un accident de mașină, în timp ce se îndreptau spre Ljublijana, Slovenia. Solistul, Ian Astbury a fost cel mai afectat de coliziune.
Autocar The Cult accidentat

Autocar The Cult după accidentat

Urmărește-ne pe

Membrii formației The Cult au fost implicați ieri într-un accident de mașină, în timp ce se îndreptau spre Ljublijana, Slovenia. Încă nu este foarte clar ce s-a întâmplat, dar știm că solistul, Ian Astbury a fost cel mai afectat de coliziune. Acesta a fost aruncat pe culoarul autocarului, suferind răni la gât, spate și umăr.

Autocar The Cult accidentat

Autocarul The Cult după accident (Foto: www.thecult.us)

”Eram singurul treaz și dintr-o dată autocarul a virat violent, a lovit parapetul unui pod și s-a înclinat la 45 de grade. Apoi s-a îndreptat și s-a oprit. Parapetul de protecție a fost singurul lucru care ne-a salvat de căderea de la peste 25 de metri”, a declarat Astbury pe site-ul trupei.

Șoferul a reușit să conducă autobuzul până la un service, unde au realizat o parte din reparații. The Cult a ajuns la timp în Slovenia pentru concertul programat. Reparațiile la autobuz au continuat până astăzi la 5 dimineața.

”Nimeni nu a mai putut să doarmă, astfel că suntem destul de obosiți și încă șocați de cele întâmplate. Niciodată nu te gândești că astfel de lucruri ți se pot întâmpla și ele pur și simplu se întâmplă”, a mai scris Astbury .

Ian Astbury (The Cult) în dialog cu presa, după concertul de la Rock The City 2012

Ian Astbury (The Cult) în dialog cu presa, după concertul de la Rock The City 2012

The Cult promovează noul album lansat Choice Of Weapon printr-un intens set de concerte în Europa. Trupa a ajuns și la București, în cadrul festivalului Rock The City, ce s-a desfășurat weekendul trecut. – RECENZIE + FOTO. Ian Astbury ne-a declarat că după Slovenia trupa va călători peste 20 de ore până la următoarea locație de concert.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Cult
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zakk Wylde și-a numit fetița Sabbath

Zakk Wylde, chitaristul care alături de trupa sa, Black Label Socienty a susţinut un concert acum o săptămână la Rock...

Închide