Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Suede a cântat o piesă nouă la Hop Farm Festival – VEZI VIDEO

Suede a cântat în premieră o piesă nouă în cadrul festivalului Hop Farm din Marea Britanie. Melodia se intitulează For The Strangers și poate fi ascultată pe InfoMusic.ro

Publicat

pe

Suede
Suede │ FOTO: www.facebook.com

Suede a cântat în premieră o piesă nouă în cadrul festivalului Hop Farm din Marea Britanie. Melodia se intitulează For The Strangers și poate fi ascultată mai jos.

Suede

Suede │ FOTO: www.facebook.com

Încă din anii 90, trupa respectă tradiția de a dezvălui piese în cadrul festivalurilor, deși are de fiecare dată mari emoții. Anul acesta publicul britanic a primit foarte bine, atât noua piesă, cât și Sabotaj, cântec lansat anul trecut. Ambele melodii vor fi incluse pe viitorul material la care Suede lucrează împreună cu producătorul Ed Buller.

Brett Anderson

Brett Anderson

”Am compus pentru o vreme iar acum suntem încântați de ceea ce facem. Lucrăm cu Ed Buller, care a realizat primele 3 albume Suede. Întotdeauna o să fie Ed. Să fiu sincer, cred că nu se putea altfel. Ed a făcut niște albume fantastice pentru noi în trecut, iar acum va mai face unul. În ultimele 2 materiale am încercat să negăm faptul că suntem o trupă de chitări. Privind acum în spate a fost foarte ciudat. Dar cu noul disc ne acceptăm ca formație. ” - Brett Anderson

La începutul anului, Anderson a declarat că cel de-al 6-lea material al trupei nu va fi lansat dacă nu iese ”extraordinar”. Având în vedere că Suede a început să dezvăluie câte puțin din album, este aproape o certitudine că acesta va fi lansat. Suede s-a reformat în 2010 pentru a susține o serie de concerte, ce au inclus un spectacol și la București în 2011. Grupul nu a mai lansat nici un album din anul 2002.

Live Hop Farm Festival, iulie 2012: Suede – For The Strangers

Trending