Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Subsonic Festival: 6 nume noi, transport special + PROGRAM

Pe scena festivalului Subsonic vor mai urca 6 nume noi. Astfel, la eveniment publicul va avea ocazia să-i vadă la platane pe Roksonix, Scratch Perverts, Brown and Gammon din Marea Britanie, pe Mirizma din Bulgaria și pe românii de la Kaya Foundation și Keeble.

Publicat

pe

Pe scena festivalului Subsonic vor mai urca 6 nume noi, în perioada 3 – 5 august, în Parcul Păulești, în apropierea orașului Ploiești. Astfel, la eveniment publicul va avea ocazia să-i vadă la platane pe Roksonix, Scratch Perverts, Brown and Gammon din Marea Britanie, pe Mirizma din Bulgaria și pe românii de la Kaya Foundation și Keeble.

Primul festival dedicat culturii bass oferă publicului spații de relaxare, zone de jocuri și sport, zonă de camping, transport special și, nu în ultimul rând, 30 de artiști și peste 60 de ore de muzică.

Subsonic Festival 2012

Program Subsonic Festival 2012

Roksonik este un duo de producători și DJ din Buckinghamshire (Marea Britanie). Guy Abbott și Phil Desborough sunt mereu o prezență scenică inedită ce emană energie pură.

Scratch Perverts înseamnă DJ Primecuts, Tony Vegas și Plus One. Grupul format în 1996 este renumit pentru battle-urile de DJ în care se impun constant. Au ieșit de 2 ori la rând campioni la World DMC Team title, World DMC Team titles, Plus One’s World DMC Champion şi World Vestax Champion titles și Prime Cut’s back to back World ITF Scratching crowns.

Scratch Perverts

Scratch Perverts

Bown and Gammon produce de la vârsta de 13 ani și a a abordat pentru o perioadă stilul drum and bass, iar din 2007 a preferat dubstep-ul. Mirizma este un crew din Bulgaria ce se definește ca Sound Entertainment For Educated Listener. Grupul abordează genurile dubstept, grime, dub și dubtech.

Românii de la Kaya Foundation, Bobi, Damian și Robert au început în 2008 să organizeze evenimente de muzică reggeae și dub. Un an mai târziu au realizat Kogaion Sound System cu o putere reală de peste 7 KW. Astfel, tinerii și-au propus să organizeze fără nicio problemă petreceri în spații neconvenționale.

Keeble

Keeble

Keeble este un fenomen al DJ-ilor din România, care în mai puțin de un an a ajuns să mixeze pe aceeași scenă cu DJ Caspa, Loxy, Numa Crew, Subcarpați, Gojira, Șuie Paparude, Unlocka, Dropdread, Dudawles, DJ Snow, Dan Bazis, VRT și mulți alții.

Roksonik: Nero - Me & You Remix

Brown & Gammon - Be There

Kaya Foundation: Kogaion Sound System Street Delivery 2011

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Subsonic Festival 2012
Festivaluri vineri, 3 august 2012

Subsonic Festival 2012

Loc
Parcul Păulești

Trending