Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Subcarpaţi, apreciaţi în The Guardian - AUDIO

Varianta online a publicaţiei The Guardian are un blog dedicat muzicii, iar o dată pe lună realizează un top cu cele mai bune piese descoperite din întreaga lume. În clasamentul pentru iulie apar şi ai noştri de la Subcarpaţi cu piesa Underground Folclor, ce dă titlul noului album al trupei.
Subcarpați - Balada Românului Video

Subcarpați - Balada Românului Video

Varianta online a publicaţiei The Guardian are un blog dedicat muzicii, iar o dată pe lună realizează un top cu cele mai bune piese descoperite din întreaga lume. În clasamentul pentru iulie apar şi ai noştri de la Subcarpaţi cu piesa Underground Folclor, ce dă titlul noului album al trupei.

Subcarpaţi

Subcarpaţi (Foto: www.facebook.com)

Acest lucru demonstrează că există artişti români care crează proiecte muzicale competitive cu cele internaţionale. Publicul român ar trebui să acorde o mai mare atenţie unor trupe precum Subcarpaţi care aduc o "pată albă" la imaginea României.

În The Guardian, formaţia este descrisă ca un mixt exploziv între nou şi vechi care îmbină melancolia pieselor folk româneşti, unitatea din cântecele de folclor şi instrumentele tradiţionale cu ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop şi dancehall.

Subcarpați - Balada Românului Video

Subcarpați - Balada Românului Video (Foto: www.facebook.com)

Proiectul Subcarpaţi a fost înfiinţat de Bean, una dintre vocile de la Şuie Paparude în urmă cu câţiva ani, dar grupul a luat mare avânt în urbanul românesc odată cu lansarea clipului Balada românului, care a devenit un "fenomen" pe online.

Subcarpaţi - Underground Folclor

Citește mai multe despre Subcarpati
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day face istorie cu Oh, Love care a debutat direct în topul Billboard

Green Day merită toate laudele și felicitările noastre. În săptămâna ce a trecut, single-ul proaspăt lansat Oh, Love a ajuns...

Închide