Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Subcarpaţi, apreciaţi în The Guardian - AUDIO

Varianta online a publicaţiei The Guardian are un blog dedicat muzicii, iar o dată pe lună realizează un top cu cele mai bune piese descoperite din întreaga lume. În clasamentul pentru iulie apar şi ai noştri de la Subcarpaţi cu piesa Underground Folclor, ce dă titlul noului album al trupei.
Subcarpați - Balada Românului Video

Subcarpați - Balada Românului Video

Varianta online a publicaţiei The Guardian are un blog dedicat muzicii, iar o dată pe lună realizează un top cu cele mai bune piese descoperite din întreaga lume. În clasamentul pentru iulie apar şi ai noştri de la Subcarpaţi cu piesa Underground Folclor, ce dă titlul noului album al trupei.

Subcarpaţi

Subcarpaţi (Foto: www.facebook.com)

Acest lucru demonstrează că există artişti români care crează proiecte muzicale competitive cu cele internaţionale. Publicul român ar trebui să acorde o mai mare atenţie unor trupe precum Subcarpaţi care aduc o "pată albă" la imaginea României.

În The Guardian, formaţia este descrisă ca un mixt exploziv între nou şi vechi care îmbină melancolia pieselor folk româneşti, unitatea din cântecele de folclor şi instrumentele tradiţionale cu ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop şi dancehall.

Subcarpați - Balada Românului Video

Subcarpați - Balada Românului Video (Foto: www.facebook.com)

Proiectul Subcarpaţi a fost înfiinţat de Bean, una dintre vocile de la Şuie Paparude în urmă cu câţiva ani, dar grupul a luat mare avânt în urbanul românesc odată cu lansarea clipului Balada românului, care a devenit un "fenomen" pe online.

Subcarpaţi - Underground Folclor

Citește mai multe despre Subcarpati
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day face istorie cu Oh, Love care a debutat direct în topul Billboard

Green Day merită toate laudele și felicitările noastre. În săptămâna ce a trecut, single-ul proaspăt lansat Oh, Love a ajuns...

Închide