Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

STEELBORN la URSUS Evolution în Brașov

STEELBORN va cânta sâmbătă, 28 iulie în Piața Sfatului din Brașov, în cadrul Ursus Evolution. Trupa își promovează LP-ul “Trup de apă”, iar concertul va începe la ora 17.00.
Trupa Steelborn

Trupa Steelborn

Urmărește-ne pe

STEELBORN va cânta sâmbătă, 28 iulie în Piața Sfatului din Brașov, în cadrul Ursus Evolution. Trupa își promovează LP-ul “Trup de apă”, iar concertul va începe la ora 17.00.

Trupa Steelborn -  foto oficial

Trupa Steelborn - foto oficial

Suntem încântați să fim parte a turneului Ursus Evolution fiindcă acest lucru reprezintă o formă de confirmare a valorii tuturor trupelor invitate să concerteze și suntem, de asemenea, foarte mândri să fim pentru prima oară pe scenă la Brașov”, au declarat astăzi membrii Steelborn.

Fanii din orașul de la poalele Tâmpei îi vor putea asculta live pe Aura Pohoață - voce, Mihai Dănciulescu - chitară, Alex Botezatu - chitară, Robert Munean - bass și Cătălin Gurău - tobe. Concertul face parte din turneul național de promovare a noului LP, care mai include cântări în București, Târgoviște, Galați, Buzău, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Ploiești, Târgu Mureș, Sibiu, Constanța, Timișoara, Vama Veche.

Albumul “Trup de apă” a fost lansat în martie 2012, printr-un concert organizat în Jukebox la care a asistat și echipa InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Steelborn
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Subcarpaţi, apreciaţi în The Guardian - AUDIO

Varianta online a publicaţiei The Guardian are un blog dedicat muzicii, iar o dată pe lună realizează un top cu...

Închide