Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

STEELBORN la URSUS Evolution în Brașov

STEELBORN va cânta sâmbătă, 28 iulie în Piața Sfatului din Brașov, în cadrul Ursus Evolution. Trupa își promovează LP-ul “Trup de apă”, iar concertul va începe la ora 17.00.
Trupa Steelborn

Trupa Steelborn

STEELBORN va cânta sâmbătă, 28 iulie în Piața Sfatului din Brașov, în cadrul Ursus Evolution. Trupa își promovează LP-ul “Trup de apă”, iar concertul va începe la ora 17.00.

Trupa Steelborn -  foto oficial

Trupa Steelborn - foto oficial

Suntem încântați să fim parte a turneului Ursus Evolution fiindcă acest lucru reprezintă o formă de confirmare a valorii tuturor trupelor invitate să concerteze și suntem, de asemenea, foarte mândri să fim pentru prima oară pe scenă la Brașov”, au declarat astăzi membrii Steelborn.

Fanii din orașul de la poalele Tâmpei îi vor putea asculta live pe Aura Pohoață - voce, Mihai Dănciulescu - chitară, Alex Botezatu - chitară, Robert Munean - bass și Cătălin Gurău - tobe. Concertul face parte din turneul național de promovare a noului LP, care mai include cântări în București, Târgoviște, Galați, Buzău, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Ploiești, Târgu Mureș, Sibiu, Constanța, Timișoara, Vama Veche.

Albumul “Trup de apă” a fost lansat în martie 2012, printr-un concert organizat în Jukebox la care a asistat și echipa InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Steelborn
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Subcarpaţi, apreciaţi în The Guardian - AUDIO

Varianta online a publicaţiei The Guardian are un blog dedicat muzicii, iar o dată pe lună realizează un top cu...

Închide