Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Solistul de la Snow Patrol joacă în Urzeala Tronurilor - VEZI FOTO

Solistul de la Snow Patrol a filmat recent pentru un episod din celebrul serial de televiziune Game Of Thrones sau Urzeala Tronurilor cum este cunoscut la noi.

Publicat

pe

Gary Lightbody (voce Snow Patrol) - filmări Game Of Thrones
Gary Lightbody (voce Snow Patrol) - filmări Game Of Thrones

Solistul de la Snow Patrol a filmat recent pentru un episod din celebrul serial de televiziune Game Of Thrones sau Urzeala Tronurilor cum este cunoscut la noi. Gary Lightbody a postat pe pagina de facebook a formaţiei o poză cu el de pe platourile de filmare şi următorul mesaj:

"Am filmat de dimineaţă scena mea din Game Of Thrones. Am arătat aşa. Nu pot spune multe despre rol, doar că nu este unul principal. Distractiv!"

Gary Lightbody (voce Snow Patrol) - filmări Game Of Thrones

Gary Lightbody (voce Snow Patrol) pe platourile de filmare a serialului TV Game Of Thrones

Snow Patrol se află în prezent într-un turneu mondial pentru promovarea celui mai recent album înregistrat, Fallen Empires. La începutul lunii, trupa a lansat al 5-lea single extras, intitulat Lifening.

Game Of Thrones este un serial de televiziune produs de HBO şi reprezintă o adaptare după cărţile din seria A Songs Of Ice And Fire, semnată George R. R. Martin. Firul povestirii urmăreşte regi şi regine, cavaleri şi renegaţi, mincinoşi şi nobili în timp ce se luptă pentru putere într-un ţinut în care verile ţin decenii şi iernile pot dura o viaţă.

Trending