Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Slipknot oferă fanilor aplicația Wear The Mask pentru Android și iOS

Slipknot u decis să împărtășească experiența inedită a măștilor cu fanii, lansând aplicația Wear The Mask.
Slipknot

Măștile celor de la Slipknot reprezintă o amprentă inconfundabilă a formației. Ei au decis să împărtășească această experiență inedită cu fanii, lansând o aplicație pentru telefoanele inteligente ce poartă numele Wear The Mask.

Slipknot

Disponibilă pentru rockerii ce folosesc un iPhone sau un telefon cu Android, Slipknot: Wear The Mask este o modalitate distractivă de a trăi experiența Slipknot. Înglobate în aplicație, avem o rețea de socializare, un joc și fotografii.

Shawn 'Clown' Crahan - Slipknot„Bine ați venit la ce suntem noi. Bine ați venit la ce sunteți voi și la ceea ce am fost mereu mereu împreună. Slipknot nu este o trupă. Suntem o cultură și voi sunteți sângele nostru. Noi cântăm pentru sânge. Bucurați-vă de noua voastră față. Mereu a fost în voi. Puneți-vo și haideți să infectăm această lume împreună. E timpul să purtați masca.”

Shawn 'Clown' Crahan - Slipknot

Puteți descărca aplicația de pe Google Play și de pe App Store la prețul de 1,59 €.

Imagini cu aplicația Slipknot: Wear The Mask

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Slipknot
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toate-s la fel - single și videoclip nou de la Paraziții feat. Daniel Lazăr

Noua piesă de la Paraziții pe care o vom tot auzi în perioada următoare este un featuring alături de Daniel...

Închide