Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Slash începe să lucreze la un nou album

După dureroasa așteptare de două luni de la lansarea celui mai recent album solo, Slash declară că se apucă să lucreze la un material și mai nou decât cel nou.
Slash cu Myles Kennedy and the Conspirators

După dureroasa așteptare de două luni de la lansarea celui mai recent album solo, Slash declară că se apucă să lucreze la un material și mai nou decât cel nou. Deși pare o alegere grăbită, Slash se declară foarte entuziasmat de lucrul cu Myles Kennedy and the Conspirators, fapt ce-l motivează să tot compună.

Slash cu Myles Kennedy and the Conspirators

Slash cu Myles Kennedy and the Conspirators

Legendarul chitarist s-a bucurat de un succes impresionant după lansarea celui de-al doilea album solo Apocalyptic Love, care a ajuns pe locul 4 în clasamentul albumelor Billboard. Primul single extras de pe album, You're a Lie a ajuns pe prima poziție în clasamentul rock radio.

Slash„Mă simt ca în vârful unul val al carierei mele și mă simt grozav. Iubesc ceea ce fac, iubesc oamenii cu care lucrez și mă simt foarte energizat. Nu m-am mai simțit atât de bine de când era Guns la început de drum. Vom pleca în turneu anul viitor și ne apucăm să lucrăm la următorul album”

Slash, pentru Rolling Stone

Despre procesul de creație, vocalistul Myles Kennedy spune că ideile vin brusc și se materializează cursiv.

Myles Kennedy „Nu a existat nici un moment alături de Conspirators în care să spunem că e cazul să stăm frumos și să compunem. Ori de câte ori ne venea câte o idee, le atrăgeam atenția și dacă ideea era suficient de bună i-o trimiteam lui Slash. Și ca prin minune, el venea cu melodii pentru fiecare lucru pe care-l născoceam și pur și simplu se întâmpla să avem o piesă.”

Myles Kennedy, pentru Pulse of Radio

Slash se află la ora actuală într-un turneu mondial alături de Myles Kennedy and the Conspirators.

Citește mai multe despre Myles KennedySlashThe Conspirators
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motley Crue oferă Sex gratuit cu 24 de ore înainte de lansarea oficială

După o așteotare de 4 ani de la ultima lansare a unui material nou, fanii Mötley Crue au avut surpriza...

Închide