Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Single nou, Juan Xavier feat Kamelia - Se fue el amor - AUDIO

Kamelia are o nouă colaborare. De această dată trece de la hip hop cu Puya la latino cu Juan Xavier. Piesa se intitulează Se fue el amor şi este produsă de George Hora.
Se fue el amor - Juan Xavier feat. Kamelia

Se fue el amor - Juan Xavier feat. Kamelia

Urmărește-ne pe

Kamelia are o nouă colaborare. De această dată trece de la hip hop cu Puya la Juan Xavier şi latino. Piesa se intitulează Se fue el amor şi este produsă de George Hora. (audio mai jos)

Se fue el amor - Juan Xavier feat. Kamelia

Se fue el amor - Juan Xavier feat. Kamelia

“Piesa Se fue el amor vorbeşte despre iubire şi durere, zâmbete şi amintiri. Este o piesă care te face să preţuieşti clipele petrecute lângă persoana iubită. E o melodie plină de pasiune, energică şi sinceră care vă va face sa vă ridicaţi la dans! “, a declarat Xavier.

Pe numele său real Ionuţ Botea, artistul român a decis la 22 de ani să plece în Spania, unde s-a stabilit şi s-a perfecţionat în muzică. Xavier şi Kamelia au mai lucrat împreună în 2009 când au participat la calificările pentru Eurovision cu piesa Perdoname.

Timp de 3 ani, cântăreţul a lipsit de pe scena muzicală din România, participând la numeroase competiţii din Spania. Single-ul de revenire de vrea a fi piesa perfecă pentru serile de vară.

Juan Xavier feat. Kamelia - Se fue el amor

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Les Elephants Bizarres cântă în deschiderea la Roxette

Elefanţii bizari vor pleca în Ardeal pentru a concerta pe Cluj Arena, în deschiderea trupei Roxette, alături de Grimus.

Închide