Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Single nou 50 Cent feat. Alicia Keys și Dr. Dre, New Day - AUDIO

50 Cent a lansat un nou single, o colaborare cu Dr.Dre și Alicia Keys. Intitulat New Day, single-ul este începând de astăzi disponibil pe iTunes.
50 Cent - New Day feat. Alicia Keys si Dr. Dre

50 Cent - New Day feat. Alicia Keys si Dr. Dre

Urmărește-ne pe

50 Cent a lansat un nou single, o colaborare cu Dr.Dre și Alicia Keys. Intitulat New Day, single-ul este începând de astăzi disponibil pe iTunes. (audio mai jos)

50 Cent - New Day feat. Alicia Keys si Dr. Dre

50 Cent - New Day feat. Alicia Keys si Dr. Dre (Foto: www.facebook.com)

Acesta este extras de pe viitorul material al rapper-ului, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare de mai bine de un an. Cel de-al 5-lea disc semnat 50 cent se numește Street King Immortal și va apărea în toamnă. Inițial, discul a fost anunțat pentru vara lui 2011, dar artistul și casa de discuri Interscope au avut discuții contradictorii legate de promovarea acestuia.

În plus, în afară de Street King Immortal ce include colaborări cu Eminem, Lloyd Banks și Busta Rhymes, artistul a lansat în luna iulie LP-ul 5 (Murder By Numbers), format din 10 piese noi. Având în vedere absența îndelungată a rapper-ului de pe scena muzicală, acesta a decis să facă un cadou fanilor, astfel că 5 (Murder By Numbers) poate fi descărcat gratuit.

50 Cent - New Day feat Alicia Keys & Dr. Dre

Citește mai multe despre 50 Cent
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Supraexpuși la muzică, The Amsterdams au făcut Sunology - VIDEOCLIP

Trupa The Amsterdams a lansat videoclipul Sunology. După sesiuni prelungite de snorkeling, băieții au prins o gură mare de oxigen...

Închide