Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Single nou 50 Cent feat. Alicia Keys și Dr. Dre, New Day - AUDIO

50 Cent a lansat un nou single, o colaborare cu Dr.Dre și Alicia Keys. Intitulat New Day, single-ul este începând de astăzi disponibil pe iTunes.

Publicat

pe

50 Cent - New Day feat. Alicia Keys si Dr. Dre
50 Cent - New Day feat. Alicia Keys si Dr. Dre │ FOTO: www.facebook.com

50 Cent a lansat un nou single, o colaborare cu Dr.Dre și Alicia Keys. Intitulat New Day, single-ul este începând de astăzi disponibil pe iTunes. (audio mai jos)

50 Cent - New Day feat. Alicia Keys si Dr. Dre

50 Cent - New Day feat. Alicia Keys si Dr. Dre │ FOTO: www.facebook.com

Acesta este extras de pe viitorul material al rapper-ului, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare de mai bine de un an. Cel de-al 5-lea disc semnat 50 cent se numește Street King Immortal și va apărea în toamnă. Inițial, discul a fost anunțat pentru vara lui 2011, dar artistul și casa de discuri Interscope au avut discuții contradictorii legate de promovarea acestuia.

În plus, în afară de Street King Immortal ce include colaborări cu Eminem, Lloyd Banks și Busta Rhymes, artistul a lansat în luna iulie LP-ul 5 (Murder By Numbers), format din 10 piese noi. Având în vedere absența îndelungată a rapper-ului de pe scena muzicală, acesta a decis să facă un cadou fanilor, astfel că 5 (Murder By Numbers) poate fi descărcat gratuit.

50 Cent - New Day feat Alicia Keys & Dr. Dre

Comentează

Trending