Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Se cântă cu o zi mai mult la Folk You 2012

Cea de-a 8-a ediţie a festivalului Folk You va începe anul acesta cu o zi mai devreme. Plaja din Vama Veche va fi gazda concertelor de joi, 2 august până duminică, 5 august.
Festivalul Folk You

Cea de 8-a ediţie a festivalului Folk You va începe anul acesta cu o zi mai devreme. Plaja din Vama Veche va fi gazda concertelor de joi, 2 august până duminică, 5 august.

Festivalul Folk You

Vezi programul FOLK YOU 2012

Un alt element important este acela că nu se va putea campa în zonele din cherhana şi La Galerie în perioada 30 iulie - 6 august. Deşi poate crea nemulţuri, acest lucru este necesar pentru o bună organizare și desfășurare a evenimentului.

Printre artiștii confirmați la festival se numără Cristi Dumitrașcu, Adreas Aron, Krypton, Bere Gratis, Desperado, Iris, Celelalte Cuvinte, Alina Manole și mulți alții.

Festivalul Folk You a fost lansat în 2005, când la Vama Veche, Florian Pittiş a declarat deschisă, "mişcarea de rezistenţă împotriva prostiei revărsate".  Deşi artistul s-a stins din viaţă în 2007, festivalul a continuat să trăiască, iar Florian Pittiş a rămas nemuritor, amintirea sa fiind transmisă din generaţie în generaţie.

Citește mai multe despre Alina ManoleBere GratisCelelalte CuvinteIris
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clip nou Aerosmith, Legendary Child - VIDEOCLIP

Aerosmith a lansat noul videoclip pentru single-ul Legendary Child, care vine cu un sound puternic şi promite să fie un...

Închide