Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Se cântă cu o zi mai mult la Folk You 2012

Cea de-a 8-a ediţie a festivalului Folk You va începe anul acesta cu o zi mai devreme. Plaja din Vama Veche va fi gazda concertelor de joi, 2 august până duminică, 5 august.

Publicat

pe

Festivalul Folk You
Festivalul Folk You

Cea de 8-a ediţie a festivalului Folk You va începe anul acesta cu o zi mai devreme. Plaja din Vama Veche va fi gazda concertelor de joi, 2 august până duminică, 5 august.

Festivalul Folk You

Vezi programul FOLK YOU 2012

Un alt element important este acela că nu se va putea campa în zonele din cherhana şi La Galerie în perioada 30 iulie - 6 august. Deşi poate crea nemulţuri, acest lucru este necesar pentru o bună organizare și desfășurare a evenimentului.

Printre artiștii confirmați la festival se numără Cristi Dumitrașcu, Adreas Aron, Krypton, Bere Gratis, Desperado, Iris, Celelalte Cuvinte, Alina Manole și mulți alții.

Festivalul Folk You a fost lansat în 2005, când la Vama Veche, Florian Pittiş a declarat deschisă, "mişcarea de rezistenţă împotriva prostiei revărsate".  Deşi artistul s-a stins din viaţă în 2007, festivalul a continuat să trăiască, iar Florian Pittiş a rămas nemuritor, amintirea sa fiind transmisă din generaţie în generaţie.

Trending