Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

ROA - D-AIA - VIDEOCLIP

ROA revine cu un nou clip, cel pentru piesa D-AIA.
ROA- D-AIA

ROA revine cu un nou clip, cel pentru piesa D-AIA. Noul produs adună într-un singur loc toţi oamenii importanți pentru trupă: fani, artişti pe care-i simpatizează, regizori, fotografi, prieteni, colaboratori, DJ, oameni de radio, organizatori de evenimente, toţi prinşi în cele mai naturale ipostaze.

ROA- D-AIA

Videoclipul a fost filmat şi editat de Bogdan Popoiag în diferite locaţii din Bucureşti şi din ţară, pe la petreceri, festivaluri, concursuri de skate, pe stradă şi practic, în orice loc care a putut reda perfect atmosfera care înconjoară zi de zi viaţa membrilor ROA.

Piesa D-AIA a fost scrisă, compusă şi produsă de Cezar Stănciulescu (Junkyard) şi Bogdan Popoiag (UNU'), cu versuri ce îndeamnă la party şi anturaj.

Noul single va fi inclus pe cel de-al doilea album ROA ce urmează să fie lansat în toamna acestui an via Cat Music.

ROA - D-AIA

Citește mai multe despre ROA
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
No Doubt - Settle Down, single nou - VEZI TEASER

No Doubt a lansat teaserul piesei Settle Down, primul single extras de pe viitorul album.

Închide